Φωτογραφική Nikon με λειτουργικό σύστημα Android

H Coolpix S800c διαθέτει αισθητήρα 16MP και οπτικό ζουμ 10x.

H μάχη των compact φωτογραφικών μηχανών με τα smartphones συνεχίζεται, όμως αυτή τη φορά η Nikon φρόντισε να εξοπλίσει την ολοκαίνουρια Coolpix S800c με ένα «δυνατό» χαρακτηριστικό: λειτουργικό σύστημα Android. Ξεκινώντας απ’ τα πιο… φωτογραφικά χαρακτηριστικά του

νέου μοντέλου, η Coolpix S800c διαθέτει BSI αισθητήρα CMOS στα 16MP, οπτικό ζουμ 10x, ικανότητα λήψης HD βίντεο 1080p με στερεοφωνικό ήχο και GPS για geotagging των φωτογραφιών. Επιπλέον, στην πίσω πλευρά της φιλοξενείται μια OLED οθόνη αφής με διάμετρο 3,5”.

Πέρα όμως από το κλασικό μενού μιας compact ψηφιακής, η Coolpix S800c σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις boot σε λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread (2.3) και μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi να ανεβάσεις τις λήψεις σου στα αγαπημένα σου social networks, να κατεβάσεις εφαρμογές από το Google Play, να σερφάρεις στο Internet και γενικότερα να κάνεις ό,τι θα έκανες με ένα Android smartphone –με εξαίρεση τα τηλεφωνήματα. Παράλληλα, με τη βοήθεια ειδικών εφαρμογών της Nikon για Android και iOS, μπορείς να μεταφέρεις πανεύκολα φωτογραφίες που τράβηξες με την φωτογραφική σου μηχανή στο smartphone σου. Τέλος, ακόμα κι αν έχεις επιλέξει να κάνεις boot σε Android, μπορείς να έχεις πρόσβαση στην κάμερα μέσω του εικονιδίου της φωτογραφικής μηχανής. Η Nikon Coolpix S800c αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά των H.Π.Α. τον επόμενο μήνα στην τιμή των $350 –και δε μένει παρά να δούμε την τιμή της για την ευρωπαϊκή αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα