Goodbyte.TV, Όταν λέμε όλα τα τεχνολογικά video, εννοούμε ΟΛΑ!

14:20 1/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Το όραμα της δημιουργίας του Goodbyte.tv ξεκίνησε πριν κάποιους μήνες. Η υλοποίηση σε πρώτη φάση απέτυχε, αλλά από σήμερα και μετά από ένα μήνα δουλειάς, το Goodbyte.tv ανοίγει τις πύλες του για να γίνει γρήγορα ο καθημερινός σας προορισμός!

Όταν λέμε όλα τα τεχνολογικά βίντεο, εννοούμε όλα δίχως υπερβολή. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, συγκεντρώσαμε σε ένα site, το Goodbyte.tv, όλα τα βίντεο που εκπέμπουν 40 κανάλια τεχνολογίας! Στην πλατφόρμα του Goodbyte.tv θα βρείτε τα τελευταία hands-on reviews από δημοφιλή sites

όπως τα Engadget, The Verge, Slashgear ή Cnet, περισσότερα βίντεο από Android μέσω του Android Police και του Android Central, βίντεο για το iOS μέσω του iDownload και πολλά πολλά περισσότερα.

Εκτός από όλα αυτά, ολόκληρη την ημέρα θα ανεβαίνουν στο Goodbyte.tv τεχνολογικά και επιστημονικά βίντεο που τράβηξαν την προσοχή μας, ενώ σύντομα θα προσθέσουμε και μια ενότητα με περισσότερο χιούμορ!

Στο κάτω μέρος της σελίδας του Goodbyte.tv, θα βρείτε link με τα προτεινόμενα από εμάς -για κάθε στιγμή- τελευταία βίντεο! Όλα αυτά με ένα κλικ στο Goodbyte.tv!

Keywords
Τυχαία Θέματα