Apple vs. Samsung, Round 2: Fight!

Goodbyte

Apple και Samsung ετοιμάζονται από κοινού να ριχτούν και πάλι στη μάχη για τις πατέντες τους. Αφορμή είναι μια δεύτερη μήνυση που έγινε τον Αύγουστο για παραβίαση πατεντών.

Πρόκειται λοιπόν για μια ξεχωριστή μήνυση, η οποία θα σύρει τις δύο εταιρίες για μια ακόμη φορά στις αίθουσες των δικαστηρίων των ΗΠΑ. Η Apple βγήκε νικήτρια από την ετυμηγορία του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που απέσπασε

από τον “πρώτο γύρο” της μεταξύ τους έριδας. Αυτή τη φορά και οι δύο εταιρίες προσπαθούν να πετύχουν πλήγμα με τα πιο πρόσφατα προϊόντα τους.

Η Samsung ισχυρίζεται πως πρέπει να εξεταστούν τα νέα iPad 4 και iPad mini. Η Apple από την μεριά της εξαπολύει επίθεση εναντίων όλων των πρόσφατων προϊόντων που έχει ρίξει η Samsung στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy Tab 8.9 Wifi, Galaxy Tab 2 10.1 και Samsung S III Mini.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Samsung πρόσθεσε στην αγωγή της και το iPhone 5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αυτή η νέα δικαστική διαμάχη, δεν πρόκειται να λάβει μέρος πριν τον Μάρτιο του 2014. Αυτό σημαίνει πως δε θα έχουμε απαγόρευση των πωλήσεων για κάποια από τις δύο εταιρίες, αφού το 2014 το iPhone 5 και Galaxy S III θα φαντάζουν παρωχημένες συσκευές! Βέβαια θα υπάρξουν τσουχτερά πρόστιμα…

Το παρόν άρθρο Apple vs. Samsung, Round 2: Fight! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα