Windows 8 Concept ενσωματώνει το κουμπί έναρξη και την οθόνη έναρξης

Οι γνώμες ακόμη διίστανται για το αν τα Windows 8 χρειάζονται ένα κουμπί Έναρξη ή όχι. Υπάρχουν διάφορες ιδέες σχεδιασμού που αποδεικνύουν ότι ένα μενού Έναρξη θα μπορούσε να ενσωματωθεί πολύ πετυχημένα στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Αυτή η ιδέα, για παράδειγμα, σχεδιάστηκε από τον DeviantArt χρήστη RVanhauwere, ο οποίος λέει ότι μια τέτοια διασύνδεση θα ήταν πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που η Microsoft

αποφάσιζε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή έκδοση των Windows 8 μόνο για το desktop.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ένα υβρίδιο που συνδυάζει το παραδοσιακό μενού Έναρξη και την ολοκαίνουργια οθόνη έναρξης με έναν τρόπο που θα μπορούσε πραγματικά να είναι πολύ χρήσιμος για τους χρήστες. Τα ζωντανά πλακίδια θα συνεχίσουν να υπάρχουν, παρά το γεγονός ότι θα είναι μικρότερα.

Το εικονίδιο χρήστης έχει μετακινηθεί στην κάτω δεξιά γωνία και κάνοντας κλικ σε αυτό θα ξεκινήσει τις επιλογές των χρηστών, όπως “την ικανότητα να διαχειρίζεστε άλλους λογαριασμούς, την μετάβαση σε άλλο λογαριασμό, να αλλάξετε την εικόνα του χρήστη, και πολλά άλλα,” εξηγεί ο RVanhauwere.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : news.softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα