Android και QWERTY πληκτρολόγιο στην Ευρώπη; Δεν…

Goodbyte

Το QWERTY πληκτρολόγιο είναι μια ευκολία, όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο να γράφεις σε μια οθόνη αφής και το ίδιο σε κάποιο QWERTY πληκτρολόγιο, ο αριθμός σφαλμάτων πέφτει κατακόρυφα ενώ είναι πιο εύκολο στη χρήση.


Το QWERTY πρωτοεμφανίστηκε στα κινητά το 1998, ναι περάσαν 14 χρόνια σχεδόν από τότε, στο Nokia

9000 Communicator ενώ είναι βασικό χαρακτηριστικό των BlackBerry Smartphones της RIM(αν και η υλοποίηση δεν μου αρέσει, διαβάστε παρακάτω). Δεν είναι τυχαίο που το QWERTY πληκτρολόγιο βρέθηκε τόσο νωρίς στα κινητά τηλέφωνο καθώς βοηθάει τους χρήστες να τελειώνουν με το texting τους πιο γρήγορα, είτε πρόκειται για κάποιο email, SMS, twit, whatever.

Επίσης για να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλάω για το αηδία, προσωπική άποψη, QWERTY σε candy bar τηλέφωνο που προσπαθούν να κάνουν βάλουν σε ελάχιστον πλάτος ένα QWERTY πληκτρολόγιο και βγαίνει ένα πλακουτσωτό πράγμα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αύριο-μεθαύριο για να τρομάζει τα παιδιά σου και να τρώνε όλο τους το φαγητό. Όπου τα πλήκτρα είναι μικροσκοπικά και μόνο κοπέλα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει με πλήρη ευκολία. Μιλάω για το βαρβάτο QWERTY πληκτρολόγιο που το βλέπεις και το χαίρεσαι, όπου τα χέρια σου γλιστράνε πάνω του και ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να πατήσεις και πότε.

Στην Ευρώπη λοιπόν αποφασίσανε οι εταιρίες ότι τέτοια κινητά με Android δεν θα δούμε ποτέ. Είδαμε μόνο το Sony Xperia Mini Pro ούτε καν το σκέτο το Pro, τουλάχιστον στην Ελλάδα, αλλά μόνο Αγγλία(ίσως και άλλες χώρες) όλα τα άλλα μόνο στις ΗΠΑ. Γιατί κύριοι εμείς να μην έχουμε την δυνατότητα αγοράς μιας τέτοιας συσκευής; Τόσο ωραίες συσκευές LG Mach, Samsung Captivate Glide, Samsung Transform QWERTY, LG Optimus Silver

Keywords
Τυχαία Θέματα