Alcatel One Touch Scribe, Νέες συσκευές Android με οθόνη 5 ιντσών και πενάκι!

16:23 7/1/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Μια είδηση βόμβα ήρθε από την Alcatel στην CES 2013, καθώς παρουσίασε τρία νέα δυνατά Android smartphones. Με την σειρά One Touch Scribe, η Alcatel δείχνει πως θέλει να μπει για τα καλά στην αγορά των δυνατών Android

συσκευών.

Ο λόγος για τα Alcatel One Touch Scribe HD, Alcatel One Touch Scribe X και Alcatel One Touch Scribe HD-LTE, τρία κινητά με εκπληκτικές δυνατότητες και οθόνη 5 ιντσών για κάθε γούστο.

Το πρώτο μοντέλο, Alcatel One Touch Scribe HD θα είναι η οικονομική πρόταση της εταιρείας (σε αυτή την κατηγορία) και θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 pixel, κάμερα 8 megapixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6589 στο 1.2GHz, εσωτερική μνήμη 4Gb, microSD και μπαταρία τέρας στα 2.500mAh.

Το κινητό κοστολογείται στα 400 δολάρια και θα έχει δικό του πενάκι και μαγνητικό κάλυμμα που θα προστατεύει την οθόνη (το πενάκι και το κάλυμμα θα είναι σε όλα τα μοντέλα).

Παρόμοιο με το παραπάνω θα είναι το Alcatel One Touch Scribe HD-LTE, όπου θα έχει και LTE για όσους το χρειάζονται.

Τέλος, η ναυαρχίδα της Alcatel θα είναι το Alcatel One Touch Scribe X, όπου θα έχει οθόνη 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.4GHz και κάμερα 12 Megapixel.

Well Done Alcatel

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα