Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με καραμελωμένα κρεμμύδια

16:13 3/3/2021 - Πηγή: iPop

Προετοιμαζόμαστε για το τσίκνισμα φτιάχνοντας χοιρινές μπριζόλες με καραμελωμένα κρεμμύδια! Ένα πιάτο για κάθε περίσταση που μπορεί να συνοδευτεί με τα πάντα!

Ο πρωταγωνιστής φυσικά σε αυτό το πιάτο είναι το κρέας, το οποίο πρέπει να μαγειρευτεί σωστά, ώστε να παραμείνει ζουμερό αλλά να είναι καλοψημένο!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:Χοιρινές μπριζόλες με ή χωρίς κόκκαλοΕλαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας μέλιΑλάτιΠιπέρι3-4 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Η πιο νόστιμη συνταγή για

να φτιάξεις τις μπριζόλες στο τηγάνι

Πώς θα φτιάξεις τις χοιρινές μπριζόλες με καραμελωμένα κρεμμύδια;Βάζουμε τις μπριζόλες σε τηγάνι και μόλις απορροφηθούν τα υγρά, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι στο κρέας και το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να ροδίσει και απ’ τις δύο πλευρές.Αφαιρούμε τις μπριζόλες απ’ τη φωτιά και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο.Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα κρεμμύδια και μόλις μαραθούν και γίνουν διαφανή, προσθέτουμε τα υλικά για να τα καραμελώσουμε.Συγκεκριμένα, προσθέτουμε το μέλι, την ζάχαρη, λίγο νερό, μπόλικο πιπέρι και αφήνουμε τα κρεμμύδια να βράσουν και να καραμελώσουν.Περιχύνουμε τις μπριζόλες με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και απολαμβάνουμε με το συνοδευτικό της επιλογής μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με καραμελωμένα κρεμμύδια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα