Το ηχηρό μήνυμα της Michelle Obama σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως- Αφορά και σένα!

10:57 3/3/2021 - Πηγή: iPop

Μέσα από ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαμε το μήνυμα της Michelle Obama προς όλες τις γυναίκες του κόσμου, δίνοντάς τους δύναμη και στήριξη, με αφορμή την κυκλοφορία της έκδοσης των νεότερων αναγνωστών του επιτυχημένου Becoming.

Αντανακλώντας τις συναντήσεις της με νέους από όλο τον κόσμο, η Michelle Obama λέει ότι ακούει συχνά από νεαρές γυναίκες, ακόμα και με εκείνες που είναι στη δεκαετία του ’30, «που νιώθουν σαν να πρέπει να γνωρίζουν τις απαντήσεις σε όλες τις θεμελιώδεις ερωτήσεις του σήμερα». Όμως, όπως είπε, κανείς, ούτε

καν οι ενήλικες, δεν έχουν όλες αυτές τις απαντήσεις.

Ποιο το μήνυμα της Michelle Obama προς όλες αυτές τις νέες γυναίκες;

Είναι εντάξει να μην ξέρεις ποια είσαι ή τι ακριβώς θέλεις να είσαι ή τι κάνεις αυτή τη στιγμή.

Η πρώην Πρώτη Κυρία συνέχισε μέσα από το βίντεό της, λέγοντας πως «Και αν είσαι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερη, “ταρακουνιέσαι” με την ιδέα ότι κάπως ή κάποια μέρα ξυπνάς και η ομίχλη εξαφανίζεται και η ζωή είναι απλή», δίνοντας δύναμη σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν πιο αδύναμες.

Μπορεί να νιώθεις σαν να μεγάλωσες και ότι υποτίθεται ότι έχεις όλες τις απαντήσεις και ότι υπάρχει ένα σημείο στη ζωή σου όπου θα νιώσεις ήσυχη και πως όλες αυτές οι ανησυχίες σου θα εξαφανιστούν. Αλλά η διαδικασία του εαυτού σου δεν λειτουργεί έτσι. Διότι, όπως ανέφερα πάντα, η διαδικασία του “becoming”, δεν είναι πεπερασμένη. Δεν ξυπνάς μια μέρα και ξέρεις ποιος θα είσαι, και αυτό είναι. Είναι μια διαδικασία, ποτέ δεν σταματάς να εξελίσσεσαι. Θα κάνετε λάθη που σας διδάσκουν διαφορετικά μαθήματα. Όλα αυτά έρχονται. Και όλα αυτά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για σας σε όλη σας τη ζωή. Μου συμβαίνει ακόμη και σήμερα. Και ελπίζω ότι σε 10 ή 20 χρόνια θα μαθαίνω και θα μεγαλώνω και θα κάνω λάθη που με διδάσκουν κάτι βαθύτερο για τον εαυτό μου.

Η Michelle Obama συνέχισε λέγοντας ότι ελπίζει ότι το βιβλίο της να εμπνεύσει τους νέους να σκεφτούν και εκείνοι τη δική τους ιστορία και το ταξίδι της ζωής τους «γιατί είναι το πιο όμορφο δώρο που θα έχουν ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Από 16 Μαρτίου θα βλέπουμε την Michelle Obama στο Netflix

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ηχηρό μήνυμα της Michelle Obama σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως- Αφορά και σένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα