Ζωντανοί έξι Ιταλοί στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα- Video

17:26 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους διασωθέντες που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έξι Ιταλοί οι οποίοι έχουν σωθεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είχαν καταφέρει να ανάψουν φωτιά στο χώρο της κουζίνας. Μόλις μάλιστα είδαν τους διασώστες φώναζαν χαρούμενοι, πως σώθηκαν.

«Μόλις μας είδαν ήταν ευτυχισμένοι», δήλωσε ο πρώτος διασώστης ο οποίος αποκάλυψε πως ανάμεσα στους επιζώντες είναι μία μαμά με το γιο της.

Οι έξι επιζώντες

έχουν μεταφερθεί με ελικόπτερα της πυροσβεστικής σε νοσοκομείο της Πεσκάρα όπου το ιατρικό προσωπικό τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ η κατάσταση της υγείας τους φαίνεται να είναι καλή.

Από τους οκτώ ζωντανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού για τους υπόλοιπους δύο που είναι ακόμα κάτω από τα ερείπια.

Οι έξι επιζώντες βρέθηκαν σε σοφίτα της κουζίνας του ξενοδοχείου και έτσι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες ανάβοντας φωτιά. Ο καπνός μάλιστα της φωτιάς ήταν αυτός που οδήγησε τα σωστικά συνεργία στον εντοπισμό τους.

Η πρώτη από τους απεγκλωβισμένους είναι η Αντριάνα Παρέτε, η σύζυγος του Τζαμπιέρο Παρέτε, που ειδοποίησε τις Αρχές για τη χιονοστιβάδα. Η κόρη τους δεν έχει εντοπιστεί και η γυναίκα φώναζε στους διασώστες: «Ψάξτε την κόρη μου. Βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο».

«Ήταν αρκετό να τους δεις στο πρόσωπο για να καταλάβεις τι είχαν περάσει» δήλωσε ο διασώστης αναφερόμενος στα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν, ενώ η Τίτι Ποστιλιόνε η οποία είναι η επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε ελπίδα για τον εντοπισμό περισσότερων επιζώντων και τόνισε:

Ο εντοπισμός των επιζώντων μας δίνει ελπίδα. Θα δούμε αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν θα υπάρξουν περισσότερα. Πάντα έχουμε ελπίδα, αλλά εξανεμίζεται με την πάροδο του χρόνου

Διαβάστε επίσης:

Ευχάριστα νέα: Υπάρχουν ζωντανοί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα (Photo-Video)

The post Ζωντανοί έξι Ιταλοί στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα