Τα τελευταία tweets του Ομπάμα πριν παραδώσει ακόμα και τον λογαριασμό στο Twitter (Photos-Video)

17:01 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ετοιμάζεται να φύγει από τον Λευκό Οίκο και να παραδώσει ακόμα και τον λογαριασμό του twitter στον διάδοχο του, Ντόναλντ Τραμπ.

Πριν, λοιπόν, οι κωδικοί αλλάξουν και το President Obama γίνει President

Trump o Μπ. Ομπάμα έκανε τέσσερα tweets στα οποία ευχαριστεί τον λαό της Αμερικής.

Ο Ομπάμα έγραψε στο twitter:

Ήταν η τιμή της ζωής μου να σας υπηρετήσω. Με κάνατε καλύτερο ηγέτη και καλύτερο άνθρωπο

Παράλληλα δεσμεύτηκε, πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων, ως πολίτης εμπνευσμένος από τις φωνές της αλήθειας και της δικαιοσύνης, με χιούμορ και αγάπη.

«Καθώς κοιτάζω προς τα εμπρός, θέλω τα πρώτα βήματα μας να αντικατοπτρίζεται όσα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς» τονίζει και τους ζητά να μοιραστούν μαζί του τις σκέψεις τους στο Obama.org.

Ενώ στο τέταρτο tweet έγραψε: «Συνεχίζω να σας ζητώ να συνεχίσετε να πιστεύετε στην ικανότητά μου να επιφέρω αλλαγές, αλλά και στην δική σας. Πιστεύω στην αλλαγή, διότι πιστεύω σε σας».

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε μάλιστα και τη δημιουργία του Ιδρύματος Ομπάμα, κάνοντας κάλεσμα προς τους Αμερικανούς να χρησιμοποιήσουν το Ίδρυμα προκειμένου να μοιραστούν μαζί του τις απόψεις τους. Όποιος κάνει κλικ στο obama.gr θα οδηγηθεί σε μια σελίδα μ’ ένα video διάρκειας 2 λεπτών με το ζεύγος Ομπάμα.

Δείτε τα tweets του Ομπάμα:

It’s been the honor of my life to serve you. You made me a better leader and a better man.

President Obama (@POTUS) January 20, 2017

I won’t stop; I’ll be right there with you as a citizen, inspired by your voices of truth and justice, good humor, and love.

President Obama (@POTUS) January 20, 2017

As we look forward, I want our first steps to reflect what matters most to you. Share your thoughts with me at https://t.co/fGUxlpLVue.

President Obama (@POTUS) January 20, 2017

I’m still asking you to believe – not in my ability to bring about change, but in yours. I believe in change because I believe in you.

President Obama (@POTUS) January 20, 2017

Για τελευταία φορά εξήλθε του Λευκού Οίκου εκτός από τον Ομπάμα και ο απερχόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και πρόεδρος της Γερουσίας Τζο Μπάιντεν, με τη σύζυγό του, Τζιλ.

Ο πρόεδρος της Γερουσίας, Τζο Μπάιντεν, με τη σύζυγό του, Τζιλ. Ο κ. Μπάιντεν αναμένεται να παραδώσουν τα καθήκοντά του στον Ρεπουμπλικανό εκλεγμένο αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς.

O Ομπάμα περπάτησε για τελευταία φορά στο περιστύλιο του Λευκού Οίκου:

.@POTUS takes his final walk down the White House colonnade. pic.twitter.com/dIC1cukzVl

— Jeff Mason (@jeffmason1) January 20, 2017

photo:dailymail.co.uk

The post Τα τελευταία tweets του Ομπάμα πριν παραδώσει ακόμα και τον λογαριασμό στο Twitter (Photos-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα