Ζώδια και θλίψη: Πώς την εκφράζεις με βάση το ζώδιό σου;

09:33 9/1/2020 - Πηγή: iPop

Ζώδια και θλίψη: Πώς την εκφράζεις με βάση το ζώδιό σου; Το ζώδιό σου έρχεται μαζί με μια σειρά από χαρακτηριστικά, τα οποία σε επηρεάζουν και σε καθορίζουν ως ένα βαθμό. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στα ζώδια, θα έχεις παρατηρήσει ότι έχεις κάποια χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι ακριβώς σημαίνουν τα ζώδια;

Με τον όρο ζώδιο εννοείται ο αστερισμός που ανατέλλει

σε μια συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου και το οποίο υποτίθεται πως επηρεάζει τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και της βιολογίας ενός ατόμου.

Για τους μελετητές της δυτικής αστρολογίας, τα ζώδια δεν είναι αστερισμοί αλλά «ενεργειακά τμήματα» (ίσα μεταξύ τους) στα οποία χωρίζεται ο Ζωδιακός Κύκλος και τα οποία υποτίθεται κατά κάποιο τρόπο επηρεάζουν τα ανθρώπινα φαινόμενα ή συμβάντα ή δραστηριότητες, ενώ για άλλους αστρολόγους αντιστοιχούν απλά σε εποχές, δηλαδή στους 12 μήνες του χρόνου.

Η θλίψη παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές μας και ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τη διαχειρίζεται. Άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους και περνούν τη φάση μόνοι τους, άλλοι θέλουν να μιλάνε συνεχώς γι’ αυτό που τους συμβαίνει ενώ κάποιοι άνθρωποι δημιουργούν ένα δράμα γύρω τους, ως έναν τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης της θλίψης.

Τι γίνεται, όμως, όταν μιλούν τα ζώδια; Τα ζώδια και θλίψη μπορούν να εξηγήσουν πολλά όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη στεναχώρια σου και το μόνο που έχεις να κάνεις για να ανακαλύψεις εάν παίζει ρόλο το ζώδιό σου σ’ αυτό είναι πατήσεις play στο παρακάτω κουίζ που δείχνει πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τη θλίψη. Μπορεί να βρεις αρκετές διαφορές με σένα, αλλά σίγουρα θα βρεις κι αρκετά κοινά σημεία!

Ζώδια και θλίψη: Κάνε το τεστ

Δες ακόμα:

Το πρώτο συναίσθημα που βιώνεις μετά από έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το άρθρο Ζώδια και θλίψη: Πώς την εκφράζεις με βάση το ζώδιό σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα