5 πράγματα που έχεις στο σπίτι σου και μπορεί να έχουν μεγάλη αξία

18:01 8/1/2020 - Πηγή: iPop

Καλά νέα για σένα που είσαι συλλέκτης, καθώς αυτά που μαζεύεις μπορεί να έχουν μεγάλη αξία. Παλιά παιχνίδια, βιντεοκασέτες, γραμματόσημα κι άλλα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου μπορεί να σε κάνουν λίγο πιο πλούσιο. Ποια είναι τα πράγματα με μεγάλη αξία που πολλοί από εμάς έχουμε στα συρτάρια του σπιτιού μας;

Σίγουρα το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να αποτελέσει μια καλή αφορμή για να ψάξεις λίγο καλύτερα στη βιβλιοθήκη, στις

ντουλάπες και στα συρτάρια του σπιτιού σου για να δεις εάν έχεις πράγματα με μεγάλη αξία.

Τα top πράγματα με μεγάλη αξίαΠαλιά περιοδικά

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πετάξουν τα περιοδικά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί έχουν ακόμα εκείνο το πρώτο τεύχος του περιοδικού που διάβαζαν ως έφηβοι. Μπορεί τελικά αυτοί να είναι και πιο κερδισμένοι! Τα περιοδικά που έχουν ηλικία δεκαετίας ή και παραπάνω μπορεί να έχουν μεγάλη αξία. Μήπως να ψάξεις εάν μπορείς να τα πουλήσεις σε κάποιον συλλέκτη;

Παλιά έπιπλα

Τα vintage ή μεταχειρισμένα έπιπλα μπορεί να αξίζουν επίσης αρκετά χρήματα. Έπιπλα που ήταν πολύ της μόδας στην εποχή των γονιών ή των παππούδων σου, σήμερα είναι πολύ περιζήτητα στον κόσμο των συλλεκτών και των διακοσμητών εσωτερικών χώρων.

Παλιές φωτογραφικές μηχανές

Έχεις ακόμα εκείνη την παλιά φωτογραφική μηχανή που σου είχε δώσει κάποιος συγγενής σου κι απλά την έχεις θαμένη σε κάποιο συρτάρι; Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να σου αποφέρει αρκετά χρήματα εάν ψάξεις πού μπορείς να την πουλήσεις.

Γραμματόσημα

Πολλά παιδιά συνήθιζαν να συλλέγουν γραμματόσημα. Οι συλλέκτες γραμματοσήμων εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι πρόθυμοι να καταβάλουν ένα υψηλό ποσό για μερικά σπάνια γραμματόσημα. Ρίξε μια ματιά τι γίνεται στο ebay και θα καταλάβεις την αξία τους!

Κασέτες και παιχνίδια

Κασέτες, δίσκοι πικάπ, βιντεοκασέτες και παιχνίδια όπως τα Polly Pocket sets ή σπάνιες κάρτες Pokemon πωλούνται έναντι υψηλών ποσών, που δεν σου περνάνε καν απ’ το μυαλό! Το 2016, η κασέτα με το άλμπουμ The Artist by Prince πωλήθηκε για $4117, ποσό που είναι περίπου 3.722 ευρώ! Πρόσφατα, μια κάρτα Pokemon Charizard του 1999 πωλήθηκε $5.000!

Δες ακόμα:

Οι πιο περίεργες συλλογές όλου του κόσμου

Photo: Pexels

Το άρθρο 5 πράγματα που έχεις στο σπίτι σου και μπορεί να έχουν μεγάλη αξία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα