Υπάρχουν σοκολατάκια για σκύλους! Το ήξερες;

15:31 29/7/2014 - Πηγή: iPop

Ο σκύλος σου κάθε φορά που απολαμβάνεις το γλυκό σου σε κοιτάζει και του τρέχουν τα σάλια! Γουρλώνει τα μάτια του και σκαλώνει το βλέμμα του στο στόμα σου. Το ξέρουμε, όλα τα σκυλιά έτσι κάνουν. Είναι απολύτως φυσιολογικό! Μπες και εσύ λίγο στη θέση τους. Σκέψου να είχες απέναντι σου ένα σιντριβάνι ρευστής σοκολάτας, αλλά να ήταν για εσένα απαγορευμένος καρπός. Να μην μπορούσες να την ακουμπήσεις και φυσικά να τη γευτείς! Επειδή, τώρα που μπήκες

στη θέση του σκύλου σου ένιωσες απαίσια, θέλουμε να σε βοηθήσουμε να νιώσεις καλύτερα φτιάχνοντας σοκολατάκια για σκύλους.

Άκουσες σοκολατάκια για σκύλους και νομίζεις πως θα περιέχουν την απαγορευμένη τροφή για σκύλους που δεν είναι άλλη από τη σοκολάτα; Όχι, δε θέλουμε να σου ξεπαστρέψουμε το σκύλο! Τα σοκολατάκια για σκύλους είναι μία γλυκιά λιχουδιά που θα λατρέψει ο τετράποδος φίλος σου, αλλά δεν περιέχουν καθόλου σοκολάτα.

Πως θα το κάνεις;

Το βασικό συστατικό για τα σοκολατάκια για σκύλους είναι το φυστικοβούτυρο. Έτσι, για περίπου 15 μπουκίτσες θα χρειαστείς ένα φλιτζάνι φυστικοβούτυρο, λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας, ¼ της κούπας γάλα σε σκόνη και μία κουταλιά βούτυρο ή χαρούπι. Ανέμειξε όλα σου τα υλικά και πλάσε τα σε μικρές μπουκίτσες.

Τα σοκολατάκια για σκύλους διατειρούνται στο ψυγείο σε καλά κλεισμένο σκεύος για περίπου ένα μήνα.

Συμβουλή!

Καλό θα ήταν να δίνεις 1 με 2 σοκολατάκια στο σκύλο σου την ημέρα και όχι παραπάνω.

The post Υπάρχουν σοκολατάκια για σκύλους! Το ήξερες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα