Υπάρχει τρόπος να φορέσεις σωστά τα animal print κομμάτια

17:30 6/11/2014 - Πηγή: iPop

Μαζί με το χειμώνα έκαναν την επιστροφή τους τα animal print ρούχα. Και ειδικά φέτος έχουν έρθει τόσο δυναμικά που το τιγρέ πνίγει όλες τις βιτρίνες. Αν, όμως, τα φορέσεις όλα μαζί θα μοιάζεις σαν να το έσκασες από ζωολογικό και εμείς δε θέλουμε να σε δούμε για κανέναν λόγο έτσι. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε όλες μας τις συμβουλές γύρω από το animal print και να σου τις παρουσιάζουμε.

Πώς να φορέσεις σωστά τα animal print
ρούχα;Κράτησε ισορροπία στο υπόλοιπο look σου: Επειδή το animal print είναι πολύ τολμηρό από το μόνο του, το υπόλοιπο ντύσιμό σου πρέπει να είναι πιο ήρεμο. Προτίμησε, λοιπόν, να βάλεις μια animal print ζώνη ή μία animal print μπλούζα και τα υπόλοιπα ρούχα σου να είναι μονόχρωμα (και ακόμα καλύτερα μαύρα).Μόνο ένα κομμάτι την κάθε φορά: Σκέψου πρώτα τι μπορείς να υποστηρίξεις και διάλεξε. Για να σου πούμε πιο αναλυτικά αν τολμήσεις να βάλεις ένα φόρεμα μην βάλεις κάτι άλλο σε animal print. Μπορείς επίσης να βάλεις ένα ζευγάρι γόβες με ένα σκούρο τζιν και μία μονόχρωμη, ήσυχη μπλούζα (σε λευκό, μαύρο χρώμα ή σε pastel απόχρωση).Δώσε προσοχή στο ύφασμα: Αν το ύφασμα δεν είναι καλό κινδυνεύεις να μετατρέψεις το σύνολο σου σε «δεύτερο» χωρίς να το καταλάβεις.Μην το παρακάνεις στο βάψιμο: Διατήρησε απαλούς χρωματισμούς στο μακιγιάζ σου και αν θες να κάνεις κάτι πιο βραδινό βάλε μόνο ένα κόκκινο κραγιόν.

Βρήκαμε διάσημες γυναίκες που διδάσκουν τον τρόπο που φοριούνται σωστά τα animal print ρούχα και σου τις παρουσιάζουμε για να πάρεις μαθήματα:

Halle Berry

Rihanna

Sienna Miller

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos:celebitchy.com, notes.shopstyle.com, dailymail.co.uk

The post Υπάρχει τρόπος να φορέσεις σωστά τα animal print κομμάτια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα