“Ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό”: Τα αμετανόητα λόγια της κατηγορούμενης στην Ιωάννα και η ένταση στο δικαστήριο

16:19 30/9/2021 - Πηγή: iPop

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε τελικά λίγο αργότερα και η Έφη Κακαράντζουλα. Για πρώτη φορά η Ιωάννα θα αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη και θα μιλήσει για το φρικτό πρωινό που της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

Η Ιωάννα έφτασε στα δικαστήρια στις 9 το πρωί της Πέμπτης, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της. Λίγα λεπτά μετά την άφιξή της, κατέφτασε και η 36χρονη κατηγορούμενη.

Η δράστης προσήλθε από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου, ενώ κάποια στιγμή, μέσα στην αίθουσα, διασταυρώθηκαν τα βλέμματα των δύο γυναικών. Τότε η Ιωάννα είπε στην κατηγορούμενη: “Τι κοιτάς;”.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ως σύμβολο δύναμης

Ο διάλογος της Ιωάννας με την κατηγορούμενη

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της Ιωάννας Παλιοσπύρου η πολιτική αγωγή ρώτησε εάν η κατηγορούμενη είχε επικοινωνήσει μαζί της και εάν της είχε ζητήσει συγγνώμη:

Πολιτική αγωγή: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;

Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…

Εκείνη τη στιγμή η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα ακούστηκε να λέει χαμηλόφωνα «κύριε πρόεδρε». 

Αδελφός: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι Ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!

Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες…

Ο αδελφός και η μητέρα της Ιωάννας προσπάθησαν να πλησιάσουν την κατηγορούμενη, όμως με συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Η κατηγορούμενη απευθύνθηκε στην Ιωάννα λέγοντάς της:

Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Όσα κατέθεσε η Ιωάννα για τον 40χρονο άνδρα

Στην δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, η Ιωάννα είπε σχετικά με τον 40χρονο άνδρα που θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου: “Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα. Προσπάθησα να τη βοηθήσω (σ.σ. την κατηγορούμενη) σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανένα από τους δύο”.

Πρόεδρος: Είχατε ένα κοινό γνωστό, ανδρικού φύλου, για ποιον πρόσκειται;

Ιωάννα: Τον Νοέμβριο του 2018 δέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα, είχαμε κοινή φίλη την κατηγορούμενη και έκανα αποδεκτό το αίτημα.. είναι ο Ν. Ο. Στη συνέχεια δέχτηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη για αυτό το θέμα, μου ζήτησε να τον διαγράψω γιατί σχετίζεται με εκείνον, δεν ρώτησα λεπτομέρειες, της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που μου το ζητάς εσύ που είσαι γνωστή μου και τον διέγραψα. Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε , της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα, προσπάθησα να τη βοηθήσω σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανένα από τους δύο. Επικοινώνησαν και οι δύο με εμένα και εγώ προσπαθούσα ευγενικα να το διαχειριστώ”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό”: Τα αμετανόητα λόγια της κατηγορούμενης στην Ιωάννα και η ένταση στο δικαστήριο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα