Τι είναι η αντλία ινσουλίνης που φορούσε η Lila Moss στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου;

14:24 30/9/2021 - Πηγή: iPop

H 19χρονη Lila Moss, μαζί με τη μητέρα της Kate Moss, έκαναν την εμφάνισή τους σε πασαρέλα για το Fendi x Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια συγκέντρωσε η Lila Moss η οποία εμφανίστηκε στην πασαρέλα με κορμάκι κάνοντας ορατή σε όλους την αντλία ινσουλίνης που ήταν προσαρτημένη στην πάνω αριστερή πλευρά του μηρού της.

H Lila Moss με αντλία ινσουλίνης στην Εβδομάδα
Μόδας του Μιλάνου

Η Lila, η οποία έχει διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1, δεν δίστασε να περπατήσει στην εβδομάδα μόδας με το ασύρματο σύστημα διαχείρισης ινσουλίνης που χρησιμοποιείται από διαβητικούς. Τα σχόλια που ακολούθησαν στο διαδίκτυο ήταν μόνο θετικά: Ένας χρήστης σχολίασε: “Είσαι έμπνευση για τόσους πολλούς που ζουν με διαβήτη”, ενώ ένας άλλος χρήστης είπε, “Ευχαριστώ που φοράς την αντλία ινσουλίνης σου με υπερηφάνεια”.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το διαβήτη – Ποιοι είναι οι τύποι του και τα συμπτώματα που παρουσιάζουν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Πώς μια αντλία ινσουλίνης βοηθά έναν ασθενή με διαβήτη τύπου 1;

Ο διαβήτης τύπου 1 είναι μια κατάσταση στην οποία το πάγκρεας παράγει λίγη ή καθόλου ινσουλίνη και συχνά ξεκινά από την παιδική ηλικία. Κάθε ασθενής με διαβήτη τύπου 1 μπορεί να χρησιμοποιήσει την αντλία ινσουλίνης. Με τη βοήθεια ενός σετ έγχυσης, αυτή η αντλία μπορεί να συνδεθεί στο σώμα κάποιου.

H συσκευή είναι μηχανογραφημένη και βοηθά στην παροχή ινσουλίνης μέσω ενός λεπτού σωλήνα που περνά κάτω από το δέρμα. Εάν ‘ένας ασθενής χρησιμοποιεί αντλία, τότε θα χρειαστεί λιγότερες ενέσεις. Μια λήψη κάθε λίγες ημέρες είναι αναγκαία, μετά την οποία αλλάζεις το σετ έγχυσης. Σε σύγκριση με τις βολές, η αντλία είναι ακριβής και μπορεί να είναι ευεργετική στη διατήρηση των σωστών επιπέδων σακχάρου. Ένας ασθενής μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τα γεύματα, την άσκηση και το υψηλό σάκχαρο του αίματος νωρίς το πρωί.

Πώς χρησιμοποιείται η αντλία;

Το σετ έγχυσης αποτελείται από ένα λεπτό σωλήνα είτε από βελόνα είτε από κωνικό σωλήνα που τοποθετείται κάτω από το δέρμα. Συνιστάται να τοποθετείται στην κοιλιά ή στους γλουτούς ή ακόμα και στο μηρό. Η αντλία ινσουλίνης συνιστάται σε άτομα που:

Παρατηρούν υψηλά επίπεδα αυξομειώσεων στα επίπεδα σακχάρου στο αίμαΔεν είναι σε θέση να βρουν τη σωστή δόση ινσουλίνης για να διατηρήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα υπό έλεγχοΈχουν μια γρήγορη ζωή όπου είναι δύσκολο να βρουν χρόνο για να κάνουν μια ένεση ινσουλίνης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι είναι η αντλία ινσουλίνης που φορούσε η Lila Moss στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lila Moss, Εβδομάδας Μόδας, Μιλάνου,Lila Moss, evdomadas modas, milanou