Ξαναπιάνει δουλειά ο μετροπόντικας στην Θεσσαλονίκη

09:50 11/5/2017 - Πηγή: iPop

Ξαναπιάνει δουλειά ο μετροπόντικας στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα, συγκεκριμένα στη γραμμή επέκτασης της Καλαμαριάς.

Ο ένας από τους δυο μετροπόντικες στη γραμμή επέκτασης της Καλαμαριάς, πιάνει δουλειά, καθώς έτσι είχε προγραμματιστεί μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης των σηράγγων της βασικής γραμμής του μετρό της Θεσσαλονίκης.

Ο

πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος ανέφερε ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσει η διάνοιξη ενός από των δύο σηράγγων στην γραμμή της Καλαμαριάς:

Ξεκινάει τη Δευτέρα, η διάνοιξη της μιας από τις δίδυμες σήραγγες στη γραμμή της Καλαμαριάς, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αυτό σημαίνει ότι το έργο προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Eντός του 2018 θα ολοκληρωθεί και η διάνοιξη των δίδυμων σηράγγων στην Καλαμαριά.

Εν το μεταξύ, έχει ήδη μεταφερθεί και συναρμολογηθεί ο μετροπόντικας, στο σταθμό του υπογείου σιδηροδρόμου στη Μίκρα, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Mε τον ίδιο μετροπόντικα είναι προγραμματισμένο να γίνει η διάνυξητης σήραγγας για την νέα επέκταση του μετρό προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο Γιάννης Μυλόπουλος τόνισε ότι για λόγους ασφαλείας, ο δεύτερος μετροπόντικας θα πιάσει δουλειά σε περίπου ένα μήνα, όπως συμβαίνει άλλωστε σε ανάλογες περιπτώσεις.

Διάβασε επίσης:

Και όμως, το μετρό Θεσσαλονίκης μπορεί και να υπάρξει …το 2020

The post Ξαναπιάνει δουλειά ο μετροπόντικας στην Θεσσαλονίκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα