Βρετανία: Νέες συλλήψεις για τις επιθέσεις σε Manchester και Λονδίνο

08:47 7/6/2017 - Πηγή: iPop

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η βρετανική αστυνομία για τις επιθέσεις σε Manchester και Λονδίνο. Συνολικά συνελήφθησαν δύο άτομα, σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester.

Η αστυνομία της περιοχής

ανέφερε στην ανακοίνωσή της:

Ο 38χρονος συνελήφθη ως ύποπτος ποινικών αδικημάτων που αφορούν τον Νόμο Περί Τρομοκρατίας, και παραμένει υπό κράτηση. Η σύλληψη είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων και δεν υπήρξε άμεσος κίνδυνος για το αεροδρόμιο

Πρόκειται για την 19η σύλληψη υπόπτου στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στο Manchester, η οποία προκάλεσε τον θάνατο 22 ανθρώπων.

Παράλληλα, οι Αρχές ανακοίνωσαν μια ακόμα σύλληψη στα ανατολικά του Λονδίνου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την επίθεση στην «καρδιά» του Λονδίνου αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Παράλληλα ένας Γάλλος, ο οποίος φερόταν ως αγνοούμενος έπειτα από την επίθεση του Σαββάτου στην Γέφυρα του Λονδίνου, ταυτοποιήθηκε μεταξύ των νεκρών, όπως δήλωσε σήμερα ο γάλλος υπουργός Ζαν Ιβ Λεντριάν σε ανακοίνωσή του.

The post Βρετανία: Νέες συλλήψεις για τις επιθέσεις σε Manchester και Λονδίνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα