Πάμε cinema; X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος

17:32 18/5/2014 - Πηγή: iPop

Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος, για τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι αγαπημένοι «X-Men» θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους νεότερους εαυτούς τους από την ταινία «X-Men: Η Πρώτη Γενιά», σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν – για να σώσει το μέλλον μας.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μπράιαν Σίνγκερ και είναι η τρίτη ταινία της σειράς που σκηνοθετεί μετά τα X-Men (2000) και X-Men 2 (2003).

Το σενάριο έγραψε ο Σάιμον Κίνμπεργκ και είναι βασισμένο στο στόρι Days of Future Past που κυκλοφόρησε από τη σειρά κόμικ Uncanny X-Men το 1981. Η ιστορία ακολουθεί τους X-Men να στέλνουν τον Γούλβεριν στο παρελθόν, σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά τους να αλλάξουν την ιστορία και να αποτρέψουν ένα γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα το χαμό τόσο των ανθρώπων όσο και των μεταλλαγμένων.

Η ταινία αποτελεί την έβδομη προσθήκη στη σειρά ταινιών Χ men!

Πρωταγωνιστούν: Χιού Τζάκμαν, Χάλι Μπέρι, Έλεν Πέιτζ, Ίαν Μακ Κέλεν και Πάτρικ Στιούαρτ από την αρχική τριλογία και οι Τζειμς Μακ Αβόι, Μαικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Λούκας Τιλ και Νίκολας Χουλτ από την ταινία X-Men: Η Πρώτη Γενιά.

The post Πάμε cinema; X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα