«Βόμβα» Meghan: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, το Παλάτι μού αρνήθηκε κάθε βοήθεια». Ο ρατσισμός για το χρώμα του Archie και το φύλο του δεύτερου μωρού

11:08 8/3/2021 - Πηγή: iPop

Η συνέντευξη της Meghan και του Harry στην Oprah Winfrey ήταν καθηλωτική και άκρως αποκαλυπτική, με το ζευγάρι να μιλάει ανοιχτά για όσα πέρασε όσο ζούσε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, για τις αυτοκτονικές τάσεις της Meghan Markle, τον ρατσισμό για το χρώμα του Archie, αλλά και για το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένουν.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Meghan και του Harry προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 8 Μαρτίου, σε ώρα Ελλάδας

από το CBS με το ζευγάρι να αποκαλύπτει όσα δεν ξέραμε μέχρι τώρα για το Παλάτι και όσα προηγήθηκαν του Megxit και τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οι αυτοκτονικές τάσεις της Meghan

Η Meghan Markle αποκάλυψε στην Oprah Winfrey ότι όταν ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της στον Archie, είχε τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγό της για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall.

Ντρεπόμουν να το πω εκείνη τη στιγμή και να το παραδεχτώ στον Harry. Αλλά ήξερα ότι αν δεν το έλεγα – τότε θα το έκανα. Δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Harry). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το Παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό. Έλεγαν στον Harry πώς δεν είμαι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν θα έπρεπε να ζητάω βοήθεια.

Ο ρατσισμός για το χρώμα του Archie

Οι «βόμβες» από τη Meghan Markle συνεχίστηκαν, όταν μίλησε για ρατσισμό αναφερόμενη στα σχόλια που άκουγε από το Παλάτι για το χρώμα της, ξεκαθαρίζοντας πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της Archie, γιατί ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματός του, αφήνοντας άφωνη την Oprah.

Ο Harry από την πλευρά του επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της συζύγου του και είπε «Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Meghan μείνει έγκυος». Η Oprah Winfrey τον ρώτησε «Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει;» με τον Harry να απαντά «Χωρίς αμφιβολία, ναι».

H «κόντρα» με την Kate

Η Meghan αντέκρουσε τις φήμες σχετικά με το ότι η Kate Middleton έκλαψε εξαιτίας της, λέγοντας πως η ίδια η Meghan έκλαψε λίγο πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry. «Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε.

Η συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Megahn Markle αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τη βασιλική οικογένεια, αλλά και την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ, λέγοντας πως δεν είχε άγχος, αλλά και καμία ανησυχία. Ωστόσο, όταν τη ρώτησε ο Harry αν ξέρει να υποκλίνεται, τότε συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει στο Λος Άντζελες, όπου και μεγάλωσε. «Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση – δεν το θυμάμαι. Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια» είπε η Meghan, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είχε ψάξει στο διαδίκτυο για τον σύντροφό της, παρά τις φήμες που είχαν ακουστεί.

Η αποκάλυψη του Harry για τον πατέρα του

Ο Πρίγκιπας Harry προχώρησε και ο ίδιος σε αποκαλύψεις, λέγοντας πως, πριν αποχωρήσουν από το Παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με τη Βασίλισσα και άλλες δύο με τον Πρίγκιπα Κάρολο. Στη συνέχεια, ο πατέρας του σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του, λέγοντάς του να του γράψει ένα γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου» δήλωσε, αποφασίζοντας έτσι την οριστική αποχώρηση από το Παλάτι και ξεκαθαρίζοντας πως η αποχώρηση δεν έγινε λόγω της Meghan.

Δεν φύγαμε λόγω της Meghan. Όχι, ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ήξερα. Δεν το είχα δει. Όλη η οικογένειά μου είναι παγιδευμένη μέσα σε ένα σύστημα. Δεν μπορούν να φύγουν.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Harry έκανε αναφορά στη μητέρα του, την Πριγκίπισσα Diana και ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να επαναληφθεί η ίδια ιστορία, αντιλαμβανόμενος την πίεση και την σκληρή κριτική που δεχόταν η σύζυγός του από τα ΜΜΕ. Όσον αφορά τον αδερφό του, William, είπε «Αγαπώ τον αδερφό μου, όμως πλέον ακολουθούμε διαφορετικά μονοπάτια».

Το Megxit και το δίπλωμα οδήγησης της Meghan

Το ζευγάρι ανέφερε πως είχε αρχίσει να οργανώνει το Megxit μόλις έξι μήνες μετά το γάμο του. Μάλιστα, η Meghan Markle παρομοίασε την παραμονή της στο Παλάτι με το locdown που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του κορονοϊού. Ο Harry ξεκαθάρισε πως ήταν παγιδευμένος και η σύζυγός του τον έσωσε.

Επίσης, αποκάλυψαν πως μέχρι την ημέρα που έφυγαν από το Παλάτι, η Meghan δεν είχε πρόσβαση στο διαβατήριό της, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά της.

Παρατήρησες το βραχιόλι που φοράει η Meghan στη συνέντευξη με την Oprah; Κρύβει μια ολόκληρη ιστορία!

Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, τον μικρό Archie, περιμένει ένα ακόμη παιδί, αφού η Meghan είναι έγκυος. Ποιο το φύλο του μωρού όμως; Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Harry ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά ότι το δεύτερό τους παιδί θα είναι κοριτσάκι. Ο ίδιος εξήγησε ότι η πρώτη του αντίδραση ήταν αναμφίβολα ο ενθουσιασμός, αλλά ανέφερε: «Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ευγνώμων για κάθε παιδί που θα ερχόταν στη ζωή μας».

Δες τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Βόμβα» Meghan: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, το Παλάτι μού αρνήθηκε κάθε βοήθεια». Ο ρατσισμός για το χρώμα του Archie και το φύλο του δεύτερου μωρού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα