Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

18:36 18/1/2022 - Πηγή: iPop

Το πόρισμα απ’ τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε το MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον οργανισμό της κοπέλας βρέθηκαν ουσίες οι οποίες, ιδίως σε συνδυασμό με το αλκοόλ, μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Παρέμβαση απ’ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρουν την ίδια στιγμή άνθρωποι απ’ το στενό της περιβάλλον στο makthes.gr, “αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της, δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση”.

Τι είναι το χάπι βιασμού και τι μπορεί να προκαλέσει στον ανθρώπινο οργανισμό;

Ο εργοδότης της κοπέλας δήλωσε απ’ την πλευρά του ότι η 24χρονη δέχεται απειλές για τη ζωή της και αυτή τη στιγμή φιλοξενείται από κάποια άτομα, καθώς φοβάται.

Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος της 24χρονης είχε αναφέρει ότι αν η τοξικολογική δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί, τότε θα αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο, φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες.

Είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται

Η ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει για κατάθεση και άλλα πρόσωπα. Η κοπέλα κατήγγειλε τρία πρόσωπα, φέρεται να έχει αναγνωρίσει και δεύτερο εμπλεκόμενο άτομο στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είχε καταγγείλει ήδη έναν 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορία για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Ο ίδιος αρνήθηκε την πράξη στην απολογία του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα