Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Νέα ανήλικα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών για τη φρικτή υπόθεση – Αναμένονται επιπλέον 6 εντάλματα σύλληψης

14:02 25/12/2022 - Πηγή: iPop

Αποτροπιασμό και φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση του βιασμού 15χρονου αγοριού από συμμορία συμμαθητών του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, ο ανήλικος βίωνε έναν εφιάλτη επί τουλάχιστον έναν μήνα, από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, η συμμορία για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσε και βίαζε τον συνομήλικό τους με χρήση αντικειμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες όχι μόνο προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού, αλλά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια μοίραζαν το πορνογραφικό υλικό σε άλλα άτομα. Στη συνέχεια, τον απειλούσαν πως αν μιλήσει θα τον σκοτώσουν.

«Ποτέ δεν φταις εσύ»: Τρεις πραγματικές ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που χειρίστηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Βιασμός 15χρονου: Το χρονικό της υπόθεσης

Το μαρτύριο του παιδιού λάμβανε χώρα σε μία μικρή εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στη Δυτική Αττική. Οι γονείς του αγοριού φαίνεται πως αντιλήφθηκαν αλλαγή στη συμπεριφορά του και εκείνο αποκάλυψε την κακοποίηση που βίωνε.

Το 15χρονο θύμα στην κατάθεσή του σε παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, περιέγραψε τα όσα βίωσε αποκαλύπτοντας πως είχε πέσει και θύμα ξυλοδαρμού. Όπως προκύπτει από την κατάθεσή του, δε γνώριζε πως τον κατέγραφαν σε βίντεο. Το έμαθε στο σχολείο όταν, οι συμμαθητές του άρχισαν να του κάνουν bullying.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (21/12) από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έξι ανήλικοι. Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία που διέπραξε βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή την Τρίτη (27/12).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των ανηλίκων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Όταν συνελήφθησαν οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Οι 5 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που μας έχουν σοκάρει

Οι νεότερες εξελίξεις

Στη φυλακή οδηγήθηκαν, το Σάββατο (24/12), οι τρεις από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, από τους έξι συλληφθέντες, οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι, οι δύο πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν και ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για την υπόθεση, όμως, αναζητούνται και άλλα δύο άτομα, με τον έναν να εμφανίζεται στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο. Ο δεύτερος που αναζητείται, εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα.

Οι Αρχές εξετάζουν τον ρόλο τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών στην υπόθεση, καθώς φέρονται να μην συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό, ωστόσο πιθανολογείται ότι διακινούσαν στα σχολεία τα βίντεο που τραβούσαν οι κατηγορούμενοι.

Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Με ποιον τρόπο μπορούν να προστατευτούν τα παιδιά στην Ελλάδα; – Τι είναι ο «Κανόνας των Εσωρούχων»;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Νέα ανήλικα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών για τη φρικτή υπόθεση – Αναμένονται επιπλέον 6 εντάλματα σύλληψης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα