Βγήκε απ’ το νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος. Το video απ’ τη μεταφορά του πίσω στο Παλάτι

13:58 16/3/2021 - Πηγή: iPop

Έπειτα από μια μακρά νοσηλεία και την περιπέτεια της υγείας του, εξιτήριο πήρε ο Πρίγκιπας Φίλιππος από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο Παλάτι.

Εδώ και ένα μήνα και μάλιστα από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου βρισκόταν ο Πρίγκιπας Φίλιππος στο νοσοκομείο King Edward VII. Είχε μεταφερθεί εκεί, επειδή δεν αισθανόταν καλά, όπως είχε ανακοινώσει το Παλάτι, ενώ έχει

αναφερθεί πως η κατάσταση της υγείας του δεν έχει να κάνει με τον κορονοϊό. Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Bartholomew όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά του.

Σήμερα, έχοντας περάσει ένας μήνας, πήρε εξιτήριο ο Πρίγκιπας Φίλιππος από το νοσοκομείο, επιστρέφοντας στο Παλάτι, ενώ ο ακριβής λόγος για τον οποίο παρέμεινε τόσες μέρες στο νοσοκομείο δεν έχει γνωστοποιηθεί. «Ο Δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο Νοσοκομείο του King Edward VII όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα για λοίμωξη» είχε αναφέρει αρχικά το Παλάτι.

Η αστυνομία είχε φροντίσει να θωρακίσει τον χώρο γύρω από το νοσοκομείο και είχε αποκλείσει οποιαδήποτε κίνηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος ανέρρωνε μετά την επέμβαση στην καρδιά.

Prince Philip leaves King Edward VII hospital in central London, where he had been recovering after a successful heart procedure on 3 March https://t.co/Ieb1IntZBN pic.twitter.com/glNPP3uaBO

BBC News (UK) (@BBCNews) March 16, 2021

Όλα όσα θα συμβούν όταν πεθάνει ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Να θυμίσουμε πως ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η σύζυγός του Βασίλισσα Ελισάβετ έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος του lockdown στο Κάστρο του Γουίνδσορ μαζί με ελάχιστο προσωπικό προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι από την πανδημία του κορονοϊού. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο επί 73 χρόνια έκανε τον Ιανουάριο την πρώτη δόση του εμβολίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βγήκε απ’ το νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος. Το video απ’ τη μεταφορά του πίσω στο Παλάτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα