Χτένισμα στο σπίτι: Αυτά είναι τα εργαλεία hair styling που έχω στη συλλογή μου και σώζουν τα bad hair days

20:18 15/3/2021 - Πηγή: iPop

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο για καλλωπισμό αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός δεδομένης της covid κατάστασης. Tα καλοχτενισμένα μαλλιά δεν αποτελούν ύψιστη ανάγκη, όμως, ας μη ξεχνάμε τη θετική επίδραση που έχουν στη ψυχολογία μας. Για αυτό και λέω να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Τα ιδανικά εργαλεία hair styling είναι ικανά να σου προσφέρουν καλοχτενισμένα μαλλιά εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.  Παρακάτω θα μοιραστώ τα δικά μου αγαπημένα εργαλεία styling για ανάλαφρους κυματισμούς, πειθαρχημένα ίσια, για mermaid hair,

για blowout style και για vague μπούκλες.

Εργαλεία styling: No.1 για ίσιωμα και κυματισμούς

Η πρέσα ghd platinum+ είναι η πιο εύχρηστη του είδους της. Οι δύο πλάκες συνδέονται σε σχήμα U, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται καλύτερος έλεγχος κατά τη διάρκεια του styling. Οι στρογγυλεμένες άκρες επιτρέπουν με την ίδια ευκολία, τη δημιουργία του τέλειου κυματισμού, αλλά και του απόλυτου ισιώματος. Επίσης, ενσωματώνει την εξατομικευμένη τεχνολογία πρόβλεψης ultra zone. Η ultra zone τεχνολογία πρόβλεψης αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζει την ισχύ, ώστε η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή κατά το μήκος των δύο πλακών στους 185°C , την ιδανική θερμοκρασία για styling, για να μη προκληθεί φθορά.

Πρέσα platinum+, GhdΕργαλεία styling: No.2 για blowout style

Είναι το χτένισμα της σεζόν. Οι στρογγυλεμένες άκρες των 90s επιστρέφουν δυναμικά και η Kate Middleton είναι πιο σύγχρονη από ποτέ. Δυστυχώς, εγώ δεν μπορώ να χειριστώ τη βούρτσα και το σεσουάρ μαζί. Για αυτό και επέλεξα μία περιστρεφόμενη βούρτσα, τη Babyliss Big Hair Dual Η περιστρεφομένη ηλεκτρική βούρτσα στεγνώνει και δημιουργεί υπέροχες καμπύλες στα μαλλιά. Προσδίδει όγκο στη ρίζα και εξουδετερώνει το στατικό ηλεκτρισμό. Επίσης, η τεχνολογία της Even Airflow Technology επιτρέπει στον αέρα να διαχέεται ομοιόμορφα προστατεύοντας την τρίχα από το σπάσιμο και τη φθορά. Extra bonus: Στη συσκευασία θα βρεις 2 διαφορετικές κεφαλές για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο hairstyle που θέλεις να δημιουργήσεις.

Περιστρεφόμενη βούρτσα, Big Hair Dual, Babyliss Το ιδανικό tool για mermaid waves

Είναι το πιο εύχρηστο και οικονομικό από τα εργαλεία styling. Το σίδερο Kemei κοστίζει από 9 ευρώ μέχρι 39,90 ευρώ, ανάλογα το e-shop που θα επιλέξεις. Οι ράβδοι είναι κεραμικής τεχνολογίας με επίστρωση τουρμαλίνης. Έτσι, εξασφαλίζεται ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, προστατεύοντας την τρίχα. Αν έχεις λεπτά μαλλιά, το τελικά αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ανάλαφρο. Αν πάλι, η τρίχα σου είναι χοντροί οι κυματισμοί είναι πιο έντονοι σαν της μικρής γοργόνας. Τέλεια καλοκαιρινή επιλογή για mermaid waves.

Εργαλείο για τη δημιουργία κυματισμών τύπου mermaid waves, KemeiΕργαλεία styling: No.4 για vague μπούκλες

Είναι το τέλειο tool για αρχάριες. Με μία μόνο κίνηση δημιουργείς μπούκλες. Το ghd oracle είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ για retro look ή αλλιώς vague μπούκλες. Ψάχνοντας λίγο για αυτό, ανακάλυψα ότι οι έρευνες πίσω από αυτό διήρκεσαν πάνω από έξι χρόνια και έγινα. 675.000 ώρες δοκιμών. Διαθέτει την κατοχυρωμένη τεχνολογία curl-zone που σου επιτρέπει να δημιουργείς μπούκλες πιο εύκολα από ποτέ. Συνδυάζει το σχήμα U, με τέσσερις διαφορετικές κεραμικές πλάκες, τη δύναμη της θερμότητας στο styling και την τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας για άμεσο φιξάρισμα, το αποτέλεσμα; Μπούκλες χωρίς κόπο, τα μαλλιά γλιστρούν αβίαστα στη ζώνη θερμότητας.

Εργαλείο styling για μπούκλες, Oracle, Ghd

Ποιο από τα τέσσερα εργαλεία styling θα αγόραζες;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Χτένισμα στο σπίτι: Αυτά είναι τα εργαλεία hair styling που έχω στη συλλογή μου και σώζουν τα bad hair days εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χτένισμα, Αυτά,chtenisma, afta