Βερολίνο: Επί ποδός η Αστυνομία ενόψει του πρωτοχρονιάτικου πάρτι

12:21 31/12/2016 - Πηγή: iPop

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Βερολίνο μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε και κόστισε τη ζωή 12 ανθρώπων. Οι Αρχές είναι επί ποδός και χιλιάδες αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, το πάρτι που γίνεται παραδοσιακά στη λεωφόρο της 16ης Ιουνίου, ανάμεσα στην Πύλη του Βραδεμβούργου και τη

Στήλη της Νίκης θα λάβει χώρα κάτω απ’την επιτήρηση 1.700 αστυνομικών και 600 ατόμων της περιφρούρησης των οργανωτών.

Στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς θα δώσουν το παρών εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, ντόπιοι και τουρίστες.Η λεωφόρος διασχίζει το πάρκο Tίργκαρτεν και έχει κλείσει από χθες, Παρασκευή, με φράκτη περίπου 20 χιλιομέτρων.

Κάμερες έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και σε όλα τα φανάρια της λεωφόρου. Την ίδια στιγμή 390 πυροσβεστικά οχήματα με 1.500 πυροσβέστες θα είναι επίσης επί ποδός.

Όλοι οι επισκέπτες στο πάρτι θα περνάνε από αυστηρό έλεγχο, ενώ έχουν απαγορευτεί κάθε είδους τσάντες, σακίδια, μπουκάλια, αιχμηρά ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα και πυροτεχνήματα. Η πρόσβαση στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο από συγκεκριμένες εισόδους.

Photo: Getty

The post Βερολίνο: Επί ποδός η Αστυνομία ενόψει του πρωτοχρονιάτικου πάρτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα