Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη η οικογένεια στο πλευρό της μετά την επιδείνωση της υγείας της- Τα τελευταία νέα

18:42 8/9/2022 - Πηγή: iPop

Ανησυχητικά είναι τα νέα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό πως παρακολουθείται στενά από γιατρούς στο κάστρο του Balmoral, στο οποίο σπεύδουν όλα τα μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να είναι δίπλα της αυτές τις ώρες.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε πως ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής της φρουράς, η οποία θα γινόταν έξω απ’ τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Πλέον, έχει τοποθετηθεί μια πινακίδα που ενημερώνει για την αλλαγή στο πρόγραμμα.

Queen

Elizabeth II live updates: Buckingham Palace cancels changing of the guard as public concern grows https://t.co/hjDiSjsUjH pic.twitter.com/RYLde75NKX

New York Post (@nypost) September 8, 2022

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Balmoral και έξω απ’ το κάστρο επικρατεί ένα κλίμα θλίψης. Αυτοκίνητα έχουν περάσει τις πύλες, ενώ και τα τέσσερα παιδιά της βρίσκονται στο πλευρό της, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τα εγγόνια της.

Το BBC έχει διακόψει τη ροή του και μεταδίδει εκτάκτως μόνο ειδήσεις σχετικά με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Καλώς ήρθατε στο BBC One. Είχαμε νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη στο Balmoral. Οι γιατροί έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την υγεία της και τώρα βρίσκεται υπό την επίβλεψή τους. Τα μέλη της οικογένειας έχουν ενημερωθεί», ανέφερε το BBC.

Operation London Bridge: Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν τι θα γίνει όταν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Ta Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ νωρίτερα ανέφεραν σε δήλωση ότι «Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση».

Όπως σχολίασε δημοσιογράφος του BBC, «υπάρχει ένας βαθμός σοβαρότητας που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, το γεγονός ότι η ανακοίνωση εξεδόθη όταν συνήθως το παλάτι είναι τόσο απρόθυμο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υγεία της βασίλισσας». 

Η διατύπωση της ανακοίνωσης…και η μετακίνηση των πιο σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας προς το Balmoral, προς τη βασίλισσα, όλα αυτά υποδηλώνουν ένα ξεκάθαρο βαθμό ανησυχίας για την υγεία της 96χρονης βασίλισσας

Τα νέα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ είναι πρώτο θέμα σε όλη τα διεθνή Μέσα.

Η 96χρονη μακροβιότερη μονάρχης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από πέρυσι,γεγονός που την έχει να κάνει να δυσκολεύεται να περπατήσει και να σταθεί όρθια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη η οικογένεια στο πλευρό της μετά την επιδείνωση της υγείας της- Τα τελευταία νέα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα