Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ – Η ανακοίνωση του παλατιού και τα μέλη της οικογένειας που είναι ήδη στο πλευρό της

16:00 8/9/2022 - Πηγή: iPop

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Balmoral, καθώς υπάρχει ανησυχία για την υγεία της, ανακοίνωσε το παλάτι.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ήδη στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ η σύζυγος του, Καμίλα, βρίσκεται καθ’ οδόν. Ο πρίγκιπας William ταξιδεύει, επίσης, προς το κάστρο της βασίλισσας στη Σκωτία, ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington.

Αυτό είναι το σχέδιο για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Δούκας και η Δούκισσα

του Sussex θα ταξιδέψουν στη Σκωτία, δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, που πλέον ζει στις ΗΠΑ, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για διάφορες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις.

Αυτή τη στιγμήβρίσκονται στη Γερμανία, για να συμπληρώσουν έναν χρόνο μέχρι να διεξαχθούν εκεί οι Αγώνες Invictus – μία εκδήλωση για τους τραυματίες βετεράνους στρατιωτικούς.

Υγεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η ανακοίνωση του Buckingham

Τα Ανάκτορα του Buckingham ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Έπειτα από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της και έχουν συστήσει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση».

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Βασίλισσα ανέβαλε τη συνεδρίαση του Privy Council της χθες το βράδυ 7/9, αφού της συνέστησαν οι γιατροί να ξεκουραστεί.

Την Τρίτη 6/9, η βασίλισσα συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Boris Johnson, προτού διορίσει τη νέα πρωθυπουργό, Liz Truss, στο Balmoral για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της βασιλεία της, σαν ένα μικρό διάλειμμα από την παράδοση.

Τα μέλη της οικογένειας ενημερώθηκαν για την απόφαση του γιατρού, είπε ο βασιλικός ανταποκριτής του Sky News, Rhiannon Mills.

Tα 47 βήματα που θα ακολουθηθούν όταν θα πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Συγκεκριμένα ο Mills δήλωσε: «Φυσικά και υπάρχει ανησυχία για τη βασίλισσα. Μόλις χθες το βράδυ στις έξι η ώρα ενημερωθήκαμε από τα Ανάκτορα του Buckingham ότι έπρεπε να αποσυρθεί από τη διεξαγωγή μιας συνεδρίασης. Μετά από μια γεμάτη μέρα η βασίλισσα είχε αποδεχθεί τη συμβουλή του γιατρού να ξεκουραστεί, πράγμα που σήμαινε ότι η συνεδρίαση του Privy Council θα έπρεπε να ακυρωθεί».

Operation London Bridge: Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν τι θα γίνει όταν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η 96χρονη το τελευταίο διάστημα είναι στο κάστρο Balmoral, στη Σκωτία. Σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση του παλατιού, αντιμετωπίζει «προβλήματα κινητικότητας» από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, κάτι που την έχει αναγκάσει να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ – Η ανακοίνωση του παλατιού και τα μέλη της οικογένειας που είναι ήδη στο πλευρό της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Ελισάβετ –,megali, elisavet –