Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Το iPop σου προτείνει ιδέες για ρεβεγιόν που θα σου μείνουν αξέχαστα!

15:47 29/12/2015 - Πηγή: iPop

Κάθε χρόνο τα ίδια…Λίγες μέρες πριν μπει ο καινούριος χρόνος έχεις κανονίσει ήδη τι πρόκειται να κάνεις το βράδυ, μετά την αλλαγή του χρόνου, και φυσικά έχεις φροντίσει να πας να ψωνίσεις και τα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ κλπ κλπ!

Αν όμως είσαι από εκείνους που δεν ξετρελαίνονται στην ιδέα της εξόδου της Πρωτοχρονιάς, έχεις όλο τον κόσμο γύρω σου που προσπαθεί να σε πείσει πως πρέπει σώνει και καλά να βγεις εκείνη την ημέρα. Ο λόγος; Επειδή απλά είναι Πρωτοχρονιά.

Εμείς

σε καταλαβαίνουμε. Η αλήθεια να λέγεται. Τι πειράζει δηλαδή αν δεν θες να βγεις ή προτιμάς να κάνεις κάτι πιο ήρεμο από το να προσπαθήσεις να διασκεδάσεις, αφού πρώτα καταφέρεις να επιβιώσεις από την ασφυξία που θα πάθεις σε οποιοδήποτε μαγαζί;

Για φέτος, λοιπόν, σου έχουν ιδέες για ρεβεγιόν που θα σου μείνουν αξέχαστα, γιατί πολύ απλά ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και σίγουρα θα σε κάνουν να περάσεις καλύτερα!

Φίλοι και επιτραπέζια. Τι άλλο θες;

Μια βραδιά με αγαπημένους σου φίλους και τα αγαπημένα σας επιτραπέζια. Tι άλλο να ζητήσει κανείς; Εκτός από το ότι αποτελεί ιδανική διασκέδαση για κάθε περίσταση, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση και για την Πρωτοχρονιά.

Εκτός από τα επιτραπέζια, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα ανάψουν τα αίματα, μπορείτε να επιδοθείτε και σε drinking game.

Tip!

Αν θέλετε τη βραδιά πιο ιντριγκαδόρικη, μπορείτε να συμπεριλάβετε στα παιχνίδια και στοιχήματα με μικρά ποσά.

Το δικό σου πάρτι!

Γιατί να τρέχεις στα πάρτι γνωστών και άγνωστων, όπου απλά καταλήγεις να βαριέσαι τη ζωή σου, να απεχθάνεσαι τη μουσική και να κουράζεσαι από το πλήθος κόσμου; Διοργάνωσε το δικό σου μοναδικό πάρτι.

Κι όταν λέμε πάρτι… μην φανταστείς! Μας έχεις καταλάβει, για 10-20 άτομα μιλάμε. Γιατί είναι πολύ καλύτερα να έχεις δίπλα σε τέτοιες στιγμές λίγους και καλούς, παρά πολλούς που καλείς από υποχρέωση.

Όσον αφορά την οργάνωση, οι απαιτήσεις είναι μικρές.

Μερικά μπουκάλια κρασί, τα γλυκά – που θα έχουν πλημμυρίσει έτσι κι αλλιώς το σπίτι σου λόγω εορτών- και finger food που θα φτιάξεις με τα χεράκια μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Μαραθώνιος Χριστουγεννιάτικων ταινιών

Και για να μην μας πεις μοναχικούς και ξενέρωτους, αναφερόμαστε στον μαραθώνιο ταινιών που θα κάνεις με τους φίλους ή τον σύντροφό σου. Τι καλύτερο από ένα χουχουλιάρικο βράδυ με κουβέρτες, λίγο κρασί και ταινίες όπως «Love Actually» και «The Holiday» να διαδέχονται η μία την άλλη;

Αν, ωστόσο, παρά τις προτάσεις μας, αποφασίσεις φέτος να υποκύψεις στην έξοδο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, εκτός από το ότι σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση, σε συμβουλεύουμε να αποφύγεις μεγάλα μαγαζιά που θα γίνεται πανικός και θα δώσεις κι όλο σου το μηνιάτικο για να μπεις.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις περισσότερο και να έχεις χρήματα και για τον υπόλοιπο Γενάρη!

Ό, τι κι αν κάνεις όμως σου ευχόμαστε Καλή Χρονιά και Καλή Διασκέδαση!

The post Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Το iPop σου προτείνει ιδέες για ρεβεγιόν που θα σου μείνουν αξέχαστα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα