«Βαφτίστηκε» η νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega | Πότε ξεκινάει;

14:10 28/8/2020 - Πηγή: iPop

Σάρκα και οστά, μοιάζει να παίρνει η νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα! Το όνομα της έγινε γνωστό από το κανάλι του Mega, μέσω του λογαριασμού του καναλιού στο Instagram. Οι διοικούντες του καναλιού δίνουν πρωινή εκπομπή, στην Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

«Πάμε Δανάη» θα είναι ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του μεγάλου καναλιού με κεντρική παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα. Η νέα

εκπομπή της Δανάη Μπάρκα, θα αποτελεί την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του ονόματος της εκπομπής έγινε μέσω Instagram! To κανάλι, μέσω του λογαριασμού του, ενημέρωσε τους fans του καναλιού για τη νέα προσθήκη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η κεντρική παρουσιάστρια.

Δες την ανάρτηση του Mega | Πότεγια την νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

View this post on Instagram

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! Η νέα, πρωινή, καθημερινή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA! @danai_barka #PameDanai #neoprogramma #neoprogrammamega #Mega #MegaTV #MegaChannel  #megaopwspanta #megaopospanda  #MegaMou #MEGAliAgapi❤

A post shared by Mega Tv (@megatvcom) on Aug 28, 2020 at 2:14am PDT

Το επίσημο δελτίο τύπου του καναλιού αναφέρει:

«Η Δανάη, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, μία σαρωτική προσωπικότητα γεμάτη αισιοδοξία και έντονο ταμπεραμέντο. Με λίγα λόγια πρόκειται για τη φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Εκείνη λοιπόν, θα σας υποδέχεται κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

«Πάμε Δανάη!» Από τον Σεπτέμβριο και καθημερινά στο MEGA».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα

Με συμπτώματα κορονοϊού η Δανάη Μπάρκα | Πώς κόλλησε;

Το άρθρο «Βαφτίστηκε» η νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega | Πότε ξεκινάει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαφτίστηκε, Δανάης Μπάρκα, Mega | Πότε,vaftistike, danais barka, Mega | pote