Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2020)

10:53 28/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/8/2020), απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά

σας, που δείχνουν ότι μπορεί να σας περιμένει πολλή δουλειά αλλά θα έχει θετική έκβαση, σας αναπτερώνουν την αισιοδοξία, ότι κάτι κινείται προς το καλύτερο. Παράλληλα δικοί σας άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σας και σας υποστηρίζουν υλικά και συναισθηματικά. Μία φιλική σχέση ίσως περάσει μία κρίση, ή πιθανή απομάκρυνση. Πιθανόν να σκέφτεστε τις ημέρες αυτές και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή της επιστροφής στα πάτρια εδάφη. Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται πλέον προ των πυλών και για το λόγο αυτό χρειάζονται επαναπροσδιορισμό οι στόχοι σας.

Ταύρος

Το ότι έχουν αναβληθεί κάποια σχέδια που κάνατε στο παρελθόν ή κάποιοι στόχοι που είχατε βάλει, δε σημαίνει ότι ακυρώνονται. Απλά δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιηθούν.Χρειάζεται από μεριάς σας κι άλλο ψάξιμο, επαφές με ανθρώπους που σχετίζονται με το αντικείμενο, γνώμες που λέγονται από την αντίστοιχη εμπειρία που έχει αποκομισθεί. Τα πράγματα δε θα εξελίσσονται ούτε εύκολα, ούτε δίχως κόπο. Επίσης θέματα που χρειάζονται λύσεις, μη περιμένετε να επιλυθούν με την πρωτοβουλία των δικών σας ανθρώπων, αφού κι αυτοί, την εποχή αδυνατούν να σας προσφέρουν υποστήριξη.

Δίδυμοι

Ας μην εστιάζετε μόνο στα δύσκολα και σε όλα τα όσα συμβαίνουν όχι μονάχα σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και αυτή η εποχή που ζούμε, έχει χώρο για να κάνουμε όνειρα και μάλιστα όχι απατηλά. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουν για σας οι προϋποθέσεις την εποχή αυτή, να αναδειχθείτε μέσα από τη δουλειά σας και να γίνεται στόχος άλλων εργοδοτών που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν και να σας προτείνουν κάτι καλύτερο από αυτό που κάνετε με συμφέροντες όρους. Εάν μάλιστα ψάχνετε δουλειά, σύντομα θα έχετε ευχάριστη έκβαση.

Καρκίνος

Το καλό ή το όχι και τόσο καλό, καλό είναι α συνειδητοποιήσετε ότι το καλούμε με τη στάση μας στη ζωή μας. Μπορεί τώρα να περιμένετε μία απάντηση από κάτι που έχετε προσπαθήσει πολύ για να το δείτε να εξελίσσεται. Δε σημαίνει όμως ότι δε θα σας δοθεί και ότι δε θα είναι η θετική που αναμένατε. Ειδικά εάν σχετίζεται με ένα καινούργιο επαγγελματικό χώρο, ή ένα άλλο εργασιακό αντικείμενο, τότε σύντομα θα έχετε τα καλύτερα νέα. Η μαρτυρία ενός προσώπου με αναγνωρισιμότητα, θα σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία μιας και θα έχετε την καλύτερη έξωθεν μαρτυρία με το μέρος σας.

Λέων

Σε δύο σημαντικά κομμάτια από τη ζωή σας χρειάζεται να εστιαστείτε σήμερα. Το πρώτο είναι η υγεία και η καλή φυσική σας κατάσταση, που από ότι φαίνεται για αρκετό διάστημα τώρα, έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και το δεύτερο, η σύσφιξη των σχέσεών σας με του σημαντικούς “άλλους” της ζωής σας. Στην πρώτη περίπτωση, μην αμελήσετε μικρά προβληματάκια που αν δεν τα κοιτάξετε μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αργότερα. Στη δεύτερη περίπτωση, να ξέρετε ότι όποιο κι αν είναι το πλάνο που θα βάλετε από δω και στο εξής, θα πρέπει να στηρίζεστε σε ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνη σας.

Παρθένος

Από τους πιο αξιόπιστους εργαζόμενους όλου του ζωδιακού, ετοιμαστείτε να δείτε τους κόπους των προσπαθειών σας να αναγνωρίζονται. Επαγγελματικές και όχι μόνο προτάσεις θα δεχτείτε, ενώ δεν αποκλείεται, να σας βάλει μια ιδέα να αναζητήσετε τις προοπτικές της, αφού θα βασίζετε στα ταλέντα και στις δεξιότητες που ούτως ή άλλως διαθέτετε και έχετε καλλιεργήσει. Εάν το διάστημα αυτό, βρίσκεστε στην αναζήτηση ενός νέου εργασιακού περιβάλλοντος, το πιο πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής, το θέμα αυτό να έχει τακτοποιηθεί. Απλά μην ακούτε τα πολύ καλά λόγια και τα ταξίματα που σας κάνουν.

Ζυγός

Η θετική έκβαση σε ότι περιμένετε, εξαρτάται αποκλειστικά από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Κι αν η εποχή αυτή, είναι για εσάς δύσκολων αποφάσεων, τολμήστε να τις πάρετε και να τις βάλετε σε εφαρμογή. Μην μένετε ήσυχοι σε ότι έχετε εξασφαλίσει, ή σε ότι οι άλλοι σας προσφέρουν από την έγνοια και την αγάπη τους. Σύντομα θα θελήσουν να τους παρουσιάσετε έργο, έτσι ώστε να διαπιστώσουν ότι, κάνετε τομές και αλλαγές που θα πάνε τη ζωή σας μπροστά. Δεν αποκλείεται, σήμερα ένα δικό σας άτομο να σας μιλήσει για τις ανησυχίες που νιώθει και σχετίζονται με την πορεία σας. Το κάνει από ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/8/2020), οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να ονειρευτείτε το απίστευτο που θα μπορούσατε να κάνετε και να σας δοθούν οι ευκαιρίες για να το πραγματοποιήσετε. Το ζήτημα είναι να μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Όσο και αν μία ιδέα σας φαντάζει δύσκολη, τώρα όλα είναι δυνατά και πραγματοποιήσιμα. Τόλμη και ρίσκο χρειάζονται και αν είναι να διορθώσετε κάτι, αυτή είναι η στάση σας που επιζητά τη σταθερότητα σε μια εποχή που δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι λοιπόν πρέπει να συμβαδίσετε με ότι ζητάει ο καιρός. Να τα βάλετε και με τα δύσκολα, αφού έτσι κι αλλιώς είστε ανθεκτικοί και τα καταφέρνετε πάντοτε.

Τοξότης

Ή του ύψους ή του βάθους θα είναι η ημέρα σας σήμερα, αφού κάποια πράγματα άλλοτε θα καθυστερούν να δείξουν τα αποτελέσματά τους, παρ όλο που εσείς θα έχετε προσπαθήσει και κάποια άλλα θα εξελίσσονται με τέτοιο τρόπο σαν να έχει παρέμβει ένας από μηχανής θεός. Προς το παρόν είναι περίεργες οι ημέρες αυτές, για να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με το πως εξελίσσεται μία σχέση σας, είτε αυτή είναι ερωτική, είτε πρόκειται περί μιας συνεργασίας. Για άλλη μια φορά καλό είναι να θυμάστε το πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε να κάνετε άσκοπες αγορές.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να έχετε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε, να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να αδειάσετε το μυαλό σας από τις έννοιες που σας φορτώνει η καθημερινότητά σας. Ο επόμενος μήνα έχει για σας πολύ δουλειά και υποχρεώσεις που θα σας βάζουν συνεχώς σε κίνηση και σε αναζήτηση σοβαρών λύσεων. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα αυτό, με τέτοιο τρόπο που να χαρίσετε στον εαυτό σας το καλύτερο. Εάν είστε γονείς, ένα μέλος της οικογενείας σας, τακτοποιεί ένα θέμα του κι έτσι μετριάζεται το άγχος σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/8/2020), ένα απροσδόκητο δώρο, έρχεται με μορφή πρότασης, πιθανόν από το εργασιακό σας περιβάλλον και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται να πρόκειται να γίνετε η επιλογή του προσώπου στην κατάλληλη θέση, που θα σας δώσει καλύτερες οικονομικές απολαβές αλλά και θα αναδειχθείτε λόγο προσόντων. Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας αλλά και η θέληση να γεφυρώσετε αποστάσεις ή να εξομαλύνετε φιλικές ή άλλες σχέσεις που τις θεωρείτε σημαντικές, ρίχνοντας πρώτοι την ιδέα μιας επανένωσης. Όλα αυτά, συν το ότι χρειάζεται να φροντίσετε παραπάνω τον εαυτό σας..

Ιχθύς

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεστε την εποχή αυτή, αφού τώρα θα μπορέσετε να προγραμματίσετε την καθημερινότητά σας και να βρείτε πιο πρακτικούς τρόπους προκειμένου να διορθωθούν κάποια θέματα που έχουν χρονίσει. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάποιες στιγμές θα αισθάνεστε ότι όλα όσα έχετε να κάνετε δε χωράνε στο χρόνο σας και αυτό είναι κάτι που θα σας αγχώσει. Παρ όλα αυτά, φίλοι και στενοί συνεργάτες, θα βρίσκονται καθ όλη τη διάρκεια των ημερών στο πλευρό σας και θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, όταν και όπου το χρειάζεστε. Προσέξτε σήμερα την αφηρημάδα σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα