Τσίπρας: Η ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία

17:50 16/10/2016 - Πηγή: iPop

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω Twitter.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα οι κάλπες έχουν κλείσει κι έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων.

«Ψηφίζουμε σήμερα για την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων του κόμματος

μας και την επικύρωση των θέσεων του Συνεδρίου μας», έγραψε ο Πρωθυπουργός στο Twitter του προσθέτοντας: «Η ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία».

Ψηφίζουμε σήμερα για την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων του κόμματος μας και την επικύρωση των θέσεων του Συνεδρίου μας. 1/2 #2oSynedrio

— Alexis Tsipras (@atsipras) October 16, 2016

Η ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία. 2/2 #2oSynedrio pic.twitter.com/LWpiyxhzMI

— Alexis Tsipras (@atsipras) October 16, 2016

Στο μεταξύ από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι για την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είναι 419 και θα εκλεγούν 151.

Αίσθηση προκαλεί η απουσία από τη λίστα των υποψηφίων του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν ήταν υποψήφιος ούτε στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

Ο κάθε σύνεδρος που ψηφίζει μπορεί να βάλει μέχρι 45 σταυρούς, ενώ για την Εξελεγκτική Επιτροπή δίνεται το δικαίωμα μέχρι 2 σταυρούς.

Για τη θέση του Προέδρου μοναδικός υποψήφιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Άναψαν τα αίματα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑνέα Κεντρική Επιτροπή και οι ποσοστώσεις

The post Τσίπρας: Η ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα