Τρία λάθη με τα φρύδια που σίγουρα κάνεις κι εσύ

18:39 29/5/2017 - Πηγή: iPop

Το σχήμα και το μέγεθος των φρυδιών σου μπορεί να τονίσει ή να επισκιάσει το βλέμμα σου. Μερικές φορές οι γυναίκες στην προσπάθειά μας να είμαστε μέσα στη μόδα, υιοθετούμε στιλ και σχήματα φρυδιών τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου στο πρόσωπό μας. Ένα όμορφο ή ένα άσχημο σχήμα φρυδιών μπορεί ν’ αλλάξει τελείως το πρόσωπό σου, γι’ αυτό άκου τι έχουν να σου πουν οι ειδικοί κι απόφυγε τα τρία συνηθέστερα λάθη που κάνουμε όλες με τα φρύδια μας.

Χρησιμοποιείς ένα χρώμα για το γέμισμα του φρυδιού

Για να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα όταν γεμίζεις το φρύδι σου με μολύβι,

προτίμησε να το κάνεις χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Επειδή συνήθως το τέλος του φρυδιού σου είναι πιο ανοιχτόχρωμο, χρησιμοποίησε ένα πιο σκούρο μολύβι για να το ταιριάξεις με το χρώμα του υπόλοιπου φρυδιού.

Γεμίζεις… άδεια φρύδια!

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να τραβήξεις με το τσιμπιδάκι τις περισσευούμενες τρίχες των φρυδιών σου μόλις βγεις απ’ το ντους, μην το κάνεις! Οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να συμπληρώνεις τα φρύδια σου, πριν βγάλεις τις τρίχες που περισσεύουν. Όταν τα φρύδια σου είναι… «άδεια», τότε κάθε αδέσποτη τρίχα θα σου φαίνεται περιττή και σκοπός σου δεν είναι ν’ αφαιρέσεις κάθε τρίχα σου.

Κόβεις τις τρίχες σου ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ

Καλό το trimming αλλά μ’ ένα όριο! Θέλεις τα φρύδια σου να φαίνονται φυσικά και όχι σαν να πέρασε ο κηπουρός από πάνω τους! Χτένισε τα φρύδια σου προσεκτικά και κόψε μόνο εκείνες τις ελάχιστες τριχούλες που σου χαλάνε την ομοιομορφία.

Και γενικά να θυμάσαι: Τα φρύδια που σου πάνε δεν είναι απαραίτητα αυτά που προστάζει η μόδα. Δες τι ταιριάζει στο πρόσωπό σου, πάρε τη γνώμη ενός αισθητικού και διαμόρφωσε το δικό σου στιλ!

The post Τρία λάθη με τα φρύδια που σίγουρα κάνεις κι εσύ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα