Τρεις celebrities σου αποδεικνύουν πως το μαύρο φόρεμα είναι κατάλληλο για τις γιορτινές ημέρες- Photos

15:09 22/12/2016 - Πηγή: iPop

Η ώρα που περίμενες πως και πως έφτασε. Μετράμε αντίστροφα για να το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν αλλά έχεις ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις και έχεις αγχωθεί. Απέβαλε, όμως, το άγχος γιατί έχεις εμάς που θα σε βοηθήσουμε και αυτή τη φορά.

Πιστεύουμε πως η πιο ασφαλής λύση για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι ένα μαύρο φόρεμα. Δεν μας νοιάζει αν είναι μακρύ ή κοντό, αμάνικο με μανίκι. Όπως κι αν είναι το μαύρο σου φόρεμα μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Για να

σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και να σου δείξουμε πως φόρεσαν οι celebrities το δικό τους μαύρο φόρεμα για να πάρεις ιδέες.

Πως φόρεσαν το μαύρο τους φόρεμα οι celebrities; Jennifer Lopez:

Ότι κι αν κάνει είναι θέα και το αποδεικνύει σε κάθε εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια με τα εντυπωσιακά οπίσθια λατρεύει το μαύρο χρώμα αφού το προτιμά σε πολλές εξόδους της.

Beyonce:

Λάτρης του μαύρο χρώματος είναι και η Beyonce η οποία αναδεικνύει τις καμπύλες της διαλέγοντας τις περισσότερες φορές στενά φορέματα.

Eva Mendes:

Το μαύρο χρώμα δείχνει να αγαπά ιδιαιτέρως και η Eva Mendes η οποία επέλεξε ένα φόρεμα με δαντελένιο μανίκι, αλλά κι ένα άλλο με εντυπωσιακό δέσιμο στο λαιμό.

photos:Wedding dresses,PopSugar, Fashion Gone Rogue, Jordan Strauss/Invision/AP,fanpop.com,Daily Mail,FayesVision/WENN.com

The post Τρεις celebrities σου αποδεικνύουν πως το μαύρο φόρεμα είναι κατάλληλο για τις γιορτινές ημέρες- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα