Τραγανά μπισκότα μήλου που δε γίνεται να μη λατρέψει το παιδί σου!

15:47 14/10/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχει κάτι καλύτερο από μπισκότα με full φθινοπωρινή γεύση; Η απάντηση είναι όχι φυσικά! Για σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μία υπέροχη συνταγή με μπισκότα με μήλο! Μπορείς να τα απολαύσεις το πρωί με το γάλο σου ή τον καφέ σου, αλλά και το απόγευμα χουχουλιάζοντας και βλέποντας ρομαντική ταινία! Είναι ιδανικά και για τα παιδιά! Και να είσαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψουν!

Μπισκότα φυστικοβούτυρου βουτηγμένα σε απολαυστική σοκολάτα

Μπισκότα με μήλο: Τα υλικά που θα χρειαστείς

Ζύμη για τα μπισκότα:

180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςΜια
πρέζα κανέλα, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, τζίντζερ και κάρδαμο3/4 κουτ. μαγειρική σόδα1/2 κουτ. αλάτι 6 κ.σ. βούτυρο, μαλακωμένο100 γρ. ζάχαρη107 γρ. καστανή ζάχαρη1 μεγάλο αυγό1/2 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας1 μέτριο μήλο, καθαρισμένο και τριμμένο

Για το γλάσο:

3/4 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη4 κουτ. φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

Φτιάχνουμε λαχταριστά μπισκότα γεμιστά με πραλίνα φουντουκιού!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Για τα μπισκότα:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°. Στρώνουμε 2 μεγάλα φύλλα λαδόκολλας σε ένα ταψί. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το αλεύρι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το μπαχάρι, το τζίντζερ και το κάρδαμο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο, περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί και στη συνέχεια ανακατεύουμε τη βανίλια. Προσθέτουμε τα ξηρά υλικά στο μείγμα του βουτύρου και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Ανακατεύουμε τα μήλα μέχρι να ενωθούν. Σκεπάζουμε και κρυώνουμε τη ζύμη, περίπου 30 λεπτά.Κόβουμε 2 κουταλιές της σούπας μπάλες ζύμης (περίπου 20 μπάλες) και τις τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε μέχρι να δέσουν τα μπισκότα και να ροδίσουν, για 14 έως 18 λεπτά. Έπειτα, τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.

Για το γλάσο:

Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη άχνη και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού τη φορά, μέχρι το γλάσο να είναι πηχτό αλλά να συνεχίζει να χύνεται.Βάζουμε το γλάσο πάνω από τα κρυωμένα μπισκότα. Αφήνουμε να σταθεί μέχρι να δέσει περίπου 15 λεπτά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τραγανά μπισκότα μήλου που δε γίνεται να μη λατρέψει το παιδί σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγανά,tragana