«Maestro»: Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έβαλε φωτιά σε Twitter και τηλεθέαση – Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός για τα επόμενα επεισόδια

15:01 14/10/2022 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα έκανε χθες 14/10, η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», η οποία καθήλωσε τους τηλεθεατές με ένα μοναδικό επεισόδιο και εξαιρετικές ερμηνείες. Το Twitter πήρε φωτιά και η τηλεθέαση εκτινάχθηκε στα ύψη! Παράλληλα, ο δημιουργός της σειράς του Mega προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση! Τώρα, ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις εξελίξεις.

Ο

Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν φωτιά από τα πρώτα κιόλας λεπτά του «Maestro».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

«Maestro» – Παπακαλιάτης: Οι πρώτες εντυπώσεις

Όπως μας υποσχέθηκε ο δημιουργός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πρόκειται για μία σειρά η οποία αγγίζει, διερευνά και δίνει φως στα κοινωνικά ζητήματα και τις παθογένειες του σήμερα.

Αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του οποίοι είδαμε την καθημερινότητα μίας πολύς κλειστής κοινωνίας, όπως είναι εκείνη των Παξών, να ξετυλίγεται από την οπτική της Κλέλιας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Ο δάσκαλος μουσικής, ο Ορέστης έφτασε στο νησί με όνειρα και άγνοια κινδύνου και κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία και ο κόσμος του Maestro.

Η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, το μαγευτικό τοπίο και η μουσική με την οποία ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης επένδυσε τις εικόνες του, απλά σε ταξιδεύουν! Και για να πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον αγαπημένο μας ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

«Maestro»: Το συγκλονιστικό ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα έρχεται στις οθόνες μας – Οι ήρωες της πολυαναμενόμενης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η τηλεθέαση, άλλωστε, μαρτυρά πως δεν έχουμε ενθουσιαστεί μόνο εμείς από το πρώτο επεισόδιο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το zappit, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα του Maestro σημείωσε τηλεθέαση 31,2% στο σύνολο και 34,8% στο δυναμικό κοινό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 37,7%.

Το Twitter αποθέωσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το «Maestro»

Αψογό αποτέλεσμα οπως πάντα ο Χριστόφορος.
Φωτογραφία,μουσική επιμέλεια, κείμενα, ηθοποιοί όλα αριστα.
Οι δουλειές του ειναι άρτια δουλεμένες και λείπουν απο την τηλεόραση.
Εξαιρετικός όπως πάντα και φυσικά τα νοήματα που περνάει παντα βαθιά και επίκαιρα.#Maestro pic.twitter.com/qk5Zf2HSse

— margarita (@margari15780596) October 14, 2022

«Κάπου άκουσα ότι την εποχή της πανδημίας, λόγω του lockdown είχε καθαρίσει η ατμόσφαιρα τόσο πολύ, που μπορούσες να δεις τον Μεσαίωνα να έρχεται. Από εδώ δεν έφυγε ποτέ» #maestro Μια ατάκα όλη μας η ζωή! Εύγε Χριστόφορε!

— Marikaiti Zioga (@MarikaitiZ) October 14, 2022

Πείτε ότι θέλετε

Είναι τόσο διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα

Σκηνοθετικά
Σεναριακα
Μουσικές επιλογές

Απόλαυση

Παπακαλιατη η τηλεόραση μας σε χρειάζεται #Maestro pic.twitter.com/eo6cR171Vb

Keywords
Τυχαία Θέματα
Maestro, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Twitter, – Όσα,Maestro, christoforou papakaliati, Twitter, – osa