Του καλοκαιριού τα καμώματα, τα βλέπει ο χειμώνας και γελάει!

19:30 7/8/2014 - Πηγή: iPop

Του καλοκαιριού τα καμώματα, τα βλέπει ο χειμώνας και γελάει! Όλο αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση μπροστά στην οφθαλμαπάτη της καλοπέρασης.

Το καλοκαίρι είναι το Las Vegas των 4 εποχών, γιατί ο,τι γίνεται το καλοκαίρι πρέπει να μένει στο καλοκαίρι.

Η μετατροπή του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς, που έχουμε το καλοκαίρι συγκριτικά με το χειμώνα είναι τεράστια και μάλιστα μπορεί να πιστεύεις πως βλέπεις άλλο άνθρωπο. Η διασκέδαση στα ύψη και ήρθε η ώρα, που θα ξεχάσουμε όσα λέγαμε το χειμώνα και θα φορέσουμε το μανδύα της παροδικής καλοπέρασης.

Αν θα χαρακτήριζα το καλοκαίρι, τότε θα το αποκαλούσα μία ναρκωτική ουσία και εμάς τους χρήστες αυτής. Επειδή μπορείς να πάρεις τη δόση σου μόνο για λίγες μέρες, φροντίζεις να πάρεις μεγαλοποσότητες. Πολλά ποτά, πολλοί ερωτικοί σύντροφοι, πολλά ξενύχτια και πάνω απ’όλα πολλές ενοχές για πράγματα, που δεν ήθελες τελικά να κάνεις.

Είσαι στην εποχή, που δεν έχει σημασία αν σου αρέσουν τα ψευτολαικά τραγούδια και όλοι οι δήθεν καλοπερασάκιδες, γιατί τώρα τους λατρεύεις και περνάς καλά δίπλα τους. Το ποτό είναι το ελιξίριο των ματιών. Τα βλέπεις όλα διαφορετικά και όλους καλούς και όμορφους. Οι πρώην σου και οι άσχημες στιγμές μαζί τους γίνονται η δικαιολογία σου για να κάνεις όσα αίσχη θες. Από την άλλη, αν είσαι με κάποιον/α η πρόφαση σου για να τον απαρνηθείς είναι η κλασσική καλοκαιρινή ατάκα «μια ζωή την έχουμε» ή «αν δεν τα κάνω τώρα, πότε θα τα κάνω;».

Η απόλυτη, όμως, σαπίλα του καλοκαιριού είναι οι γυναίκες, που είναι όλο το χρόνο στην αναμονή για ένα πρόστυχο 3μηνο ακολασίας, αλλά κατά τα άλλα απλά είχαν πιει λίγο παραπάνω και δεν ήξεραν τι έκαναν. Δεν φταίνε αυτές καλέ, μόνο εμείς φταίμε. Οι αλήτες οι άντρες, που υπόσχονται πολλά και τολμούν να ζητήσουν το λόγο για το τι κάνεις και που είσαι. Μα πως τολμάς, σύντροφε αναγνώστη, να την ρωτήσεις που θα πάει για ποτό και με ποιον; Την πιέζεις και είσαι ζηλιάρης. Άσχετο αν το χειμώνα, είσαι γλυκός και ερωτευμένος, κατά τα λεγόμενα της.

Όχι πως οι άντρες είμαστε καλύτεροι. Επειδή βγήκες με «τα παιδιά» και ήπιατε πολύ και επειδή ήταν και αυτή λίγο πιο κουνηστρούλα, έγινε το κακό. Για να μην αρχίσω να κράζω για την κλασσική ατάκα του χωρισμού το καλοκαίρι: «Θέλω να μείνω μόνος για να σκεφτώ κάποια πράγματα». Τι να σκεφτείς ρε φίλε; Ποιο κλαμπάκι έχει καλύτερες τιμές ή ποια θα διαλέξεις για να πάρεις βόλτα απόψε;

Δεν λέω καλό το καλοκαίρι, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έχει μια άρρωστη αλλαγή στη συμπεριφορά των ανθρώπων και γενικότερα επειδή δεν είμαι υπέρ της δήθεν καλοπέρασης και του μοντέρνου τρόπου διασκέδασης, είπα να τα βγάλω από μέσα μου. Πάω να παίξω ένα τάβλι με το φιλαράκι μου και να κράξουμε τους φουσκωτούς με τα τιραντάκια.

The post Του καλοκαιριού τα καμώματα, τα βλέπει ο χειμώνας και γελάει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα