Τον κώδωνα του κινδύνου για το Brexit χτυπάει ο Κάμερον

09:43 28/2/2016 - Πηγή: iPop

Κάλεσμα στους υποστηρικτές Brexit να αναλογιστούν τις κινδύνους τους οποίους αυτό κρύβει απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να διεξαχθεί δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου.

Σε άρθρο το οποίο φέρει την υπογραφή του Κάμερον και δημοσιεύθηκε στην

εφημερίδα, The Daily Telegraph, ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφέρεται στο «στοίχημα του αιώνα» και σημειώνει: «Όταν ζητείται από αυτούς που διεξάγουν εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Βρετανίας να παρουσιάσουν ένα σχέδιο της χώρας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γίνονται ασαφείς».

Όπως σημειώνει στο άρθρο του ο Ντ. Κάμερον: «Το Brexit είναι ένα άλμα στο σκοτάδι».

Στη συνέχει μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας τονίζει: «Δεν αρκεί απλά να διαβεβαιώνουν ότι όλα θα είναι καλά όταν θέσεις εργασίας και το μέλλον της χώρας μας διακυβεύονται».

Προσπαθώντας να πείσει τους υποστηρικτές του Brexit και να τους αλλάξουν άποψη, σημειώνει:

Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι αν εγκαταλείψουμε την Ευρώπη

Σημείωση!

Από την περασμένη εβδομάδα, η εκστρατεία υπέρ ή κατά ενός «Brexit» βρίσκεται σε εξέλιξη. Η εν λόγω διαδικασία ξεκίνησε όταν ο Ντ. Κάμερον πρωθυπουργός απέσπασε παραχωρήσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους του Λονδίνου.

Βέβαια, ο Βρετανός πρωθυπουργός εκτός από τους «ξένους» θα πρέπει να καταφέρει να αλλάξει γνώμη και σε έξι δικούς του βουλευτές που δηλώνουν υπέρ του Brexit.

Σε δηλώνει τους ο Μπόρις Τζόνσον, ο συντηρητικός δήμαρχος του Λονδίνου ο οποίος τάσσεται υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Times:

Η Βρετανία θα μπορούσε να έχει ένα λαμπρό μέλλον με μια πιο δυναμική οικονομία και έναν πιο ευτυχισμένο λαό

The post Τον κώδωνα του κινδύνου για το Brexit χτυπάει ο Κάμερον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα