Το ζεύγος Beckham πήγε στα British Fashion Awards και ξετρέλανε τους πάντες

13:16 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Χτες το βράδυ (Δευτέρα 1/12) στο London Coliseum έγιναν τα British Fashion Awards. Εκεί παραβρέθηκε και το ζεύγος Beckham το οποίο τράβηξε επάνω του όλα τα βλέμματα και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια που μπορούσε να αποσπάσει.


Η Victoria εντυπωσίασε όλους όσους ήταν στα British Fashion

Awards με το ασπρόμαυρο, μάξι φόρεμά της το οποίο συνδύασε με ένα φαρδύ άνετο πουλόβερ και έτσι επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το πάθος που τρέφει για το ασπρόμαυρο look. Το σύνολό της έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο η αλυσίδα, που αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστά αξεσουάρ που έχει η φετινή της κολεξιόν και κρέμονταν από την φούστα της .

Το πίσω μέρος του συνόλου της ήταν ανοιχτό αποκαλύπτοντας την γυμνασμένη πλάτη της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο και άφηναν να φανεί το τατουάζ της που ξεκινάει από τον σβέρκο της και καταλήγει στην πλάτη της ενώ προτίμησε ένα απαλό βάψιμο αναδεικνύοντας μόνο τα μάτια της.


Ο σύζυγός της, David Beckham ήταν, όπως, πάντα κούκλος μέσα στο κατάμαυρο κουστούμι του και φορούσε στο πέτο του μια κόκκινη κορδελίτσα αφού χτες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Σημείωση!

Η Victoria βοήθησε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, έχοντας σχεδιάσει ένα κομψό t-shirt για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

photos:dailymail.co.uk,fashion.hellomagazine.com

The post Το ζεύγος Beckham πήγε στα British Fashion Awards και ξετρέλανε τους πάντες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα