Το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει η Meghan Markle από την “The Mail on Sunday” θα σας ξαφνιάσει!

11:53 6/1/2022 - Πηγή: iPop

Η δούκισσα του Sussex θα λάβει το συμβολικό ποσό της 1 βρετανικής λίρας για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής συν άγνωστη αποζημίωση για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που τερματίζει τη μακροχρόνια διαμάχη της με την βρετανική Mail on Sunday για τη δημοσίευση της επιστολής προς τον πατέρα της από το ταμπλόιντ.

Στην δημοσιότητα μηνύματα της Meghan: Η βασιλική οικογένεια επέπληττε συνεχώς τον Harry για τον πατέρα της Δούκισσας

Η
αποζημίωση της Meghan Markle από την “The Mail on Sunday”

Ο εκδότης της Mail on Sunday, αποφάσισε να παραιτηθεί από περαιτέρω προσφυγές και δημοσίευσε μια δήλωση που αναγνώριζε ότι η “γεννημένη στις ΗΠΑ δούκισσα, παλαιότερα γνωστή ως Meghan Markle, είχε κέρδισε τη δίκη της”. Η ανακοίνωση της Mail on Sunday, η οποία δημοσιεύθηκε στις 26 Δεκεμβρίου, ανέφερε ότι “συμφωνήθηκαν οικονομικές αποζημιώσεις”, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες. Η άγνωστη αποζημίωση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το ταμπλόιντ θα επωμιστεί επίσης νομικές αμοιβές.

Ο διακανονισμός σηματοδοτεί το τέλος μιας αγωγής που υποβλήθηκε αφού η Mail on Sunday δημοσίευσε μια σειρά από ιστορίες το 2019 με βάση μια προσωπική επιστολή που έγραψε η Meghan στον πατέρα της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Οι δικηγόροι της εφημερίδας αμφισβήτησαν τον ισχυρισμό της, υποστηρίζοντας ότι έφτιαξε την επιστολή γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να τη δουν τα μέσα ενημέρωσης. Η αλληλογραφία μεταξύ της Meghan και του τότε γραμματέα επικοινωνίας της, Jason Knauf, έδειξε ότι η δούκισσα υποψιάστηκε ότι ο πατέρας της μπορεί να διέρρεε την επιστολή στους δημοσιογράφους και το έγραψε έχοντας αυτό κατά νου.

Αφού ένα κατώτερο δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα της Mail, η εφημερίδα πήγε την υπόθεση στο Εφετείο. Η Meghan περιέγραψε τη νίκη της στο Εφετείο τον Δεκέμβριο ως «μια νίκη όχι μόνο για μένα, αλλά για όποιον ένιωσε ποτέ φοβισμένος να υπερασπιστεί το σωστό», καθώς απηύθυνε έκκληση να «αναδιαμορφωθεί η βιομηχανία ταμπλόιντ».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει η Meghan Markle από την “The Mail on Sunday” θα σας ξαφνιάσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα