Το ύψος σου έχει να κάνει με το πόσα αδέρφια έχεις

06:02 1/10/2014 - Πηγή: iPop

Κοιτάς το μεγάλο σου αδερφό και λες γιατί αυτός να είναι τόσο ψηλός και εσύ όχι! Αναρωτιέσαι και φτάνεις στο σημείο να κάνεις πολλά σενάρια. Έχεις σκεφτεί, πώς ίσως μπορεί ακόμα και το σπέρμα του πατέρα σου με την πάροδο των ετών να άλλαξε και γιατί να αλλάξει την στιγμή που αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο εσένα; Έλα σταμάτα να κάνεις τέτοιες σκέψεις. Ή μήπως να κάνεις γιατί μπορεί να είναι σωστές; Μπορεί οι επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα να μην απάντησαν για την ποιότητα του σπέρματος

και άλλα τέτοια σχετικά αλλά μας δηλώνουν πως το ύψος σου ναι έχει σχέση με το πόσα αδέρφια έχεις.

Σε έρευνα, λοιπόν, που διεξήχθη από University Collage of London, αποδείχθηκε ότι συνήθως, τα μικρότερο από τα αδέρφια είναι αυτό που είναι και πιο κοντό. Στη συγκεκριμένη έρευνα, συμμετείχαν 14.000 οικογένειες και όπως καταλαβαίνεις από τον αριθμό των οικογενειών έκανε αρκετό καιρό να ολοκληρωθεί. Αποδείχθηκε, λοιπόν, ότι σε μία οικογένεια τα πρωτότοκα παιδιά είναι ψηλότερα. Ενώ, τα παιδιά με τρία αδέρφια ήταν κατά μέσο όρο 2,5 εκατοστά κοντύτερα από το μεγαλύτερο απόγονο της οικογενείας τους, όταν αυτός βρίσκονταν στην ηλικία τους.

Συμβουλή!

Αν έχεις μεγαλύτερα αδέρφια! Κάνε το πείραμα και περιμένουμε να μας πεις αν ισχύει το ίδιο και σε εσένα. Για μέτρα πόσο ύψος και ρώτα τον αδερφό ή την αδερφή σου πόσο ύψος είχε στην ηλικία σου.

The post Το ύψος σου έχει να κάνει με το πόσα αδέρφια έχεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα