Προσπάθησε μόνο να μη χάσεις τον εαυτό σου στην πορεία…

20:01 30/9/2014 - Πηγή: iPop

Αγωνίζεσαι να χωρέσεις χιλιάδες αρμοδιότητες σε μία ημέρα, τις ελπίδες των γονιών σου στις φιλοδοξίες σου, την προσωπική σου ζωή στην επαγγελματική… Κάποια στιγμή σκέψου μόνο μην χάσεις τον εαυτό σου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αν νιώθεις βαρύθυμος και εκνευρίζεσαι εύκολα χωρίς λόγο, ίσως δεν είσαι επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Μια μέρα συνειδητοποιούμε ότι ζούμε μια ζωή εντελώς έξω από τα θέλω μας.

Αντί να κοιτάμε τι λείπει, τι λάθος έγινε και να μοιρολογούμε για τη χαμένη ζωή σας, πρέπει να ανακαλύψουμε όσα βρίσκονται βαθιά κρυμμένα μέσα μας. Το να βρεις τον εαυτό

σου σημαίνει απλώς να ενισχύσεις την αλήθειά σου και το σκοπό της ζωής σου. Πώς θα το κάνεις αυτό;

Να είσαι περίεργος με τον εαυτό σου

Αν κάτι πάει στραβά στη ζωή σου, να εξερευνήσετε το γιατί, όπως θα έκανε ένα παιδί. Γιατί αυτό δεν είναι σωστό για μένα; Γιατί θέλω κάτι διαφορετικό; Όταν θα διερευνήσεις τι δεν λειτουργεί και γιατί, μπορείς και να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις.

Άκουσε τις παρορμήσεις σου

Τι σε τρώει τον τελευταίο καιρό; Θες να βάψεις τα μαλλιά σου σε ένα τρελό χρώμα ή να αλλάξεις εντελώς έπιπλα; Θες να φορέσεις τακούνια παρόλο που δεν έχεις να πας σε κάποιο επίσημο γεγονός; Έχεις βαθιά επιθυμία για δημιουργία αν και εργάζεσαι ως τραπεζίτης.

Άσε τις ορμές σου να σε καθοδηγήσουν. Βάλε μικρές καλλιτεχνικές πινελιές στη ζωή σου και βρες τη χαρά στη δημιουργικότητά σου.

Σταμάτα να κάνεις όσα ξέρεις ότι είναι λάθος

Μην περάσεις άλλο λεπτό με τον άντρα που είναι λάθος για εσένα. Μην πας σε ένα ακόμα πάρτι με τους «φίλους» με τους οποίους δεν ταιριάζεις. Σταμάτα να φοράς ό, τι νομίζεις ότι θα έπρεπε. Σταμάτα να λες ό, τι ο καθένας θέλει να ακούσει. Η ζωή σου θα γίνει πιο απλή και χαρούμενη αν απλώς κάνεις όσα εσύ θες.

The post Προσπάθησε μόνο να μη χάσεις τον εαυτό σου στην πορεία… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα