Το video που μεταφέρει την πραγματικότητα του στήθους που θηλάζει θα μεταδοθεί στις Χρυσές Σφαίρες

14:19 27/2/2021 - Πηγή: iPop

Το «Stream of Lactation» είναι ο τίτλος ενός πολύ δυνατού video που μεταφέρει την πραγματικότητα του στήθους που θηλάζει. Κάθε χρόνο εταιρείες επιλέγουν να προβάλουν τις διαφημίσεις τους στις Χρυσές Σφαίρες καθώς η τηλεθέαση είναι μεγάλη. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την βραδιά των Όσκαρ.

Stream of Lactation

Πέρυσι η διαφήμιση που είχε προκαλέσει τις εντυπώσεις ήταν εκείνη της Frida Mom όπου παρουσίαζε τη γυμνή αλήθεια γύρω από μία γυναίκα που χρησιμοποιεί την τουαλέτα με δυσκολία αφότου έχει γεννήσει. Ωστόσο το video απορρίφθηκε καθώς θεωρήθηκε ακραίο. Το νέο video της εταιρείας με προϊόντα υγιεινής επιστρέφει με ένα εξίσου δυνατό video γύρω από την καθημερινότητα μίας νέας μητέρας.

Η διαφήμιση αναφέρει συγκεκριμένα στο τέλος του video:

Αρκετά. Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε το στήθος μας, όχι μόνο το μωρό μας

Η διαφήμιση έγινε viral και είχε καλό λόγο. Το video επιδιώκει να δώσει την πραγματική διάσταση του γυναικείου στήθους και του θηλασμού. Η μητρότητα πολλές φορές αντιμετωπίζεται με διάφορα φίλτρα από τα ΜΜΕ αν και είναι το πιο φυσικό πράγμα που υπάρχει.

Το video δείχνει χαρακτηριστικά γυναίκες που παλεύουν για να φροντίσουν το μωρό τους αλλά και τον εαυτό τους. Πράγμα πολλές φορές εξουθενωτικό και επώδυνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το video που μεταφέρει την πραγματικότητα του στήθους που θηλάζει θα μεταδοθεί στις Χρυσές Σφαίρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα