MasterChef: Οι νικητές, ο πρώτος υποψήφιος και τα… παιχνίδια μνήμης!

10:46 27/2/2021 - Πηγή: iPop

Μια επεισοδιακή εβδομάδα στον διαγωνισμό μαγειρικής πλησιάζει προς το τέλος της, αφού σήμερα, Σάββατο, θα παρακολουθήσουμε ποιος αποχωρεί απ’ την ηττημένη ομάδα στο MasterChef.

Στην ομαδική δοκιμασία, οι δύο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα ετοίμασαν ένα μενού 5 πιάτων για άπορους και άστεγους.

Σε γενικές γραμμές ήταν δύο καλές προσπάθειες, όμως, μόνο μια ομάδα μπορούσε να αναδειχθεί νικήτρια, κι όπως αποδείχθηκε, αυτό το κατάφερε μάλιστα με μεγάλη διαφορά πόντων.

Ήδη απ’ την ώρα που δοκίμαζαν οι κριτές τα πιάτα, είχαμε καταλάβει ότι ήταν πιο ενθουσιασμένοι

με την προσπάθεια της μπλε ομάδας και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε και απ’ την βαθμολογία. Αρκετά πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά στην κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε αρκετούς πόντους απ’ την παρασκευή με ψωμί του Ιωάννη, απ’ το κυρίως πιάτο, ενώ μέτρια -σε σύγκριση με της μπλε ομάδας- ήταν και η σαλάτα.

Η μπλε ομάδα επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με άνεση, αφού είχε διαφορά 20 πόντων.

Μια μικρή ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, αφού η Κωνσταντίνα δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι δεν ήταν υπεύθυνη του γλυκού, όπως θα έπρεπε αφού είναι ζαχαροπλάστης, με τη Ηρώ να… αυτοπροτείνεται για υπεύθυνη του επιδόρπιου, μια απόφαση, που όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν και η πιο σωστή, αφού ό,τι είχε σκοπό να κάνει επιπλέον η Κωνσταντίνα, ήταν αυτό ακριβώς που σχολίασαν οι κριτές ότι θα ήθελαν να έχει παραπάνω το πιάτο,

Μάλιστα, όταν οι κριτές σχολίασαν κάτι για τις αρμοδιότητες των παικτών της κόκκινης ομάδας, η Ηρώ “πετάχτηκε” και “κάρφωσε” την Κωνσταντίνα, λέγοντας ότι ποτέ δεν έχει προτείνει να μπει σε κάποιο άλλο πόσο, πέραν του γλυκού, με την ίδια φυσικά να απαντά ότι θεωρεί δεδομένο πως στην ομαδική, όπου το ζήτημα είναι ένα μενού με άριστο αποτέλεσμα σε όλα τα πιάτα, να μπαίνει η… ειδικός στο γλυκό!

Η ηττημένη ομάδα στο MasterChef και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Οι κριτές αποκάλυψαν το πλεονέκτημα στον αρχηγό Πάνο, το οποίο ήταν το ίδιο που είχε και ο Ιωάννης… Δηλαδή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο, αλλά και να δώσει ασυλία.

Χωρίς να προκαλεί καμία έκπληξη, ο Πάνος κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, ενώ αφού είπε στον Ιωάννη ότι δεν μπορεί να μην τον προτείνει για πρώτο υποψήφιο, είπε το όνομά του.

Ο Ιωάννης μπροστά του αντέδρασε ψύχραιμα και είπε ότι το καταλαβαίνει και δεν έχει κανένα πρόβλημα, όμως, στις δηλώσεις του στις κάμερες έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του προς τον συμπαίκτη και φίλο του.

Για ακόμα μια φορά πολλοί παίκτες έκαναν λόγο για αποποίηση ευθυνών, κι όχι αδίκως, αφού ο Πάνος θα μπορούσε να έχει ακούσει περισσότερο τους συμπαίκτες του όσον αφορά την καλύτερη παρασκευή των φαγητών.

Αμέσως μετά, η ηττημένη ομάδα στο MasterChef μπήκε στη δοκιμασία ασυλίας, όπου το πρώτο σκέλος ήταν… ένα παιχνίδι μνήμης! Ο Αντώνης και ο Κωστής αποδείχθηκαν οι δύο πιο δυνατοί και διεκδίκησαν την ασυλία σε μια διαφορετική αντιγραφή πιάτου.

Χωρίς να έχουν δει από κοντά ή δοκιμάσει το πιάτο, είχαν μερικά λεπτά να διαβάσουν τη συνταγή και να δουν μια φωτογραφία του πιάτου, και στη συνέχεια έπρεπε να το φτιάξουν όσο πιο πιστά μπορούσαν. Με αυτό τον τρόπο συνδεόταν η δοκιμασία και με το παιχνίδι μνήμης που έγινε νωρίτερα.

Ο Αντώνης άφησε πολύ ικανοποιημένους τους κριτές και κέρδισε επάξια την ασυλία!

Δες το trailer με όσα θα δούμε το Σάββατο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο MasterChef: Οι νικητές, ο πρώτος υποψήφιος και τα… παιχνίδια μνήμης! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα