Το Θέατρο 104 ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους με χριστουγεννιάτικα εργαστήρια

11:40 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου κάτι όμορφο υπάρχει για τους μικρούς μας φίλους στο Θέατρο 104!

Το θέατρο ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται κάθε Παρασκευή αυτού του μήνα παιδιά κάθε ηλικίας για να περάσουν δημιουργικά και χριστουγεννιάτικα τον χρόνο τους!

Συγκεκριμένα, η Ομάδα των Πέντε Εποχών μαζί με καλλικάντζαρους, αγιοβασιλάκια και ξωτικά και βασικό εργαλείο το θεατρικό

παιχνίδι έχει δημιουργήσει χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, ταξίδια στα ήθη και στα έθιμα των Χριστουγέννων, διαδρομές αγάπης, μαγείας και σκανδαλιάς, που θα βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood ακόμα και το πιο απαιτητικό παιδί!

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή 16/12/16: «Ποιος παγίδευσε τον Άγιο Βασίλη;»

Ο Ρούλης Μικρούλης είναι γκρινιάρης και κατσούφης, τσακώνεται με όλους, σκαρώνει πλάκες και σκανδαλιές και φυσικά ο Άγιος Βασίλης το ξέρει. Θα καταφέρει να του δώσει ένα μάθημα ή μήπως ο Ρούλης Μικρούλης θα καταφέρει να τον παγιδεύσει; Ένα απολαυστικό θεατρικό παιχνίδι «ορίων», ένα μάθημα κατά της «απληστίας» φτιαγμένο με υλικά «αγάπης».

Παρασκευή 23/12/16: «Που χάθηκαν τα Χριστούγεννα;»

Ο Άγιος Βασίλης και τα Αγιο-Βασιλάκια έχουν μεγάλες σκοτούρες. Μόλις πληροφορήθηκαν πως εξαφανίστηκαν τα Χριστούγεννα! Άραγε θα καταφέρουν τα παιδιά μαζί με το μικρούλη ξωτικό, να βρουν τα χαμένα Χριστούγεννα; Ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό παιχνίδι, ένα ταξίδι σε όλα τα ήθη και έθιμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, μια διαδρομή αγάπης, μαγείας, σκανδαλιάς που αναδεικνυει την πραγματική σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων.

Παρασκευή 30/12/16: «Ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη»

Ένα γράμμα στον πιο μαγικό, στον πιο γενναιόδωρο παππού όλων των εποχών. Ένα αυθόρμητο, τρυφερό, παραμυθένιο και συγκινητικό ταξίδι, που αποκαλύπτει την μαγεία της παιδικής ψυχής και βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους και να αποτυπώσουν στο χαρτί τα όνειρα, τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις ευχές τους, για τον νέο χρόνο που σε λίγο φτάνει.

Photo: hcs435.com

The post Το Θέατρο 104 ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους με χριστουγεννιάτικα εργαστήρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα