Το συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου θα κάνει το μπάνιο σου να αστράφτει

19:12 21/1/2021 - Πηγή: iPop

Η μαγειρική σόδα στο μπάνιο μπορεί να κάνει θαύματα! Αν το καθάρισμα του μπάνιου σου φαίνεται ένα μαρτύριο, μόλις αποφασίσεις να βάλεις αυτό το φυσικό συστατικό θα δεις ότι δεν θα το βλέπεις πια με τον ίδιο τρόπο!

Αν δεν καθαρίζεις συχνά το ντους σου, επειδή θεωρείς δύσκολη τη διαδικασία, καθώς τα άλατα που μαζευόνται θέλουν πολύ κόπο για να φύγουν, θα αλλάξεις γνώμη μόλις αρχίσεις να χρησιμοποιείς τη μαγειρική σόδα.

Πώς να καθαρίσεις το μπάνιο σου σαν επαγγελματίας

Ώρα για βαθύ καθαρισμό στο μπάνιο σου για να φύγουν όλα τα βακτήρια και να αποφύγεις την εμφάνιση

μούχλας.

Λόγω της χημικής της ιδιότητας, η σόδα διασπά τα άλατα πολύ εύκολα. Αν θέλεις να κάνεις το ντους σου πεντακάθαρο, χρησιμοποίησε τη μαγειρική σόδα μαζί με τον τον καλύτερό της φίλο, το ξίδι. Το ξίδι είναι πολύ όξινο, και ο συνδυασμός του με τη σόδα το κάνει το απόλυτο καθαριστικό.

Pexels

Ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου εύκολα και γρήγορα

Πώς να βάλεις τη μαγειρική σόδα στο μπάνιο;Γέμισε ένα μπολ με 1/3 ποτήρι μαγειρικής σόδας και ένα ποτήρι ξίδι. Το μείγμα θα αρχίσει να βγάζει αφρούς, ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να καθαρίσουμε το ντους. Βάλε το μείγμα πάνω στις περιοχές που είναι βρώμικες κι εάν θέλεις μπορείς να καλύψεις το τηλέφωνο του νους με μια σακούλα και να την κλείσεις με ένα λαστιχάκι.Άστο έτσι για όλο το βράδυ για να δράσουν τα συστατικά.Ξέπλυνε με ζεστό νερό και το μπάνιο σου αστράφτει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου θα κάνει το μπάνιο σου να αστράφτει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα