Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ορκωμοσία του Biden με συμβολικό χαρακτήρα που τράβηξαν τα βλέμματα

13:39 21/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο Joe Biden ορκίστηκε ως 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ με την Kamala Harris να γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής. Και μπορεί όλα αυτά να μας εντυπωσίασαν, όμως δεν μπορούμε να κρύψουμε πως την προσοχή μας τράβηξαν οι εμφανίσεις στην ορκωμοσία του Biden από τις κομψές γυναίκες και στάθηκαν στο πλάι του.

Η πρώτη Κυρία, Jill Biden, και η Kamala Harris ήταν στο επίκεντρο της ορκωμοσίας – μαζί με τον Biden φυσικά – και “έκλεψαν” την παράσταση με τα looks τους, όμως δεν ήταν οι μόνες που μας εντυπωσίασαν

με τις στιλιστικές τους επιλογές. Η Michelle Obama ήταν σικάτη και εκθαμβωτική, ενώ Lady Gaga και JLo τράβηξαν και πάλι τα βλέμματα. Τι επέλεξε να φορέσει η καθεμιά τους;

Το μεγάλο πάρτι για την ορκωμοσία του Biden και η συναυλία που πρέπει να απολαύσεις κι εσύ! Το εντυπωσιακό κλείσιμο και τα μηνύματα των πρώην Προέδρων

Οι κομψές εμφανίσεις στην ορκωμοσία του Biden

Jill Biden

Η Jill Biden από την πρώτη της εμφάνιση στον Λευκό Οίκο ως πρώτη Κυρία μας έδειξε ότι φέρνει έναν φρέσκο αέρα και σικάτο, αρκετά διαφορετικό από αυτό της Melania. Στην ορκωμοσία του συζύγου της επέλεξε να φορέσει μπλε φόρεμα και παλτό της Alexandra O’Neill για τον αμερικανικό οίκο Markarian. Το παλτό της ήταν στολισμένο με βελούδινο γιακά και μανσέτες, ενώ το φόρεμά της από μέσα αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Τα δερμάτινα γάντια, τα παπούτσια και η μάσκα της δε θα μπορούσαν φυσικά να απέχουν και πολύ σε χρώμα απ’ το υπόλοιπο σύνολο. Όπως αναφέρει και ο ανερχόμενος οίκος μόδας, “το μπλε συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την αυτοπεποίθηση και την σταθερότητα”.

View this post on Instagram

A post shared by MyModaMix (@mymodamix)

Kamala Harris

Η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε μ’ ένα μωβ παλτό και φόρεμα που δημιουργήθηκε από τον Christopher John Rogers και τον Sergio Hudson. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το χρώμα αυτό που επέλεξε είναι συμβολικό, καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των χρωμάτων των Σουφραζέτων, ενώ είναι κι ένα χρώμα που προέρχεται από την ένωση του κόκκινου και του μπλε, δύο σημαντικών χρωμάτων για την Αμερική, που μπορούν να συμβολίσουν και τα δύο άκρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hoture (@hoture)

Michelle Obama

Η Michelle Obama, εντυπωσιακή για ακόμα μία φορά στο πλευρό του συζύγου της, Barack Obama, ένα σύνολο σε αποχρώσεις του μπορντό που περιλάμβανε ένα ζιβάγκο, μια ψηλόμεση παντελόνα κι ένα μακρύ παλτό. Το σύνολο που ολοκληρώνεται με μια μπορντό ζώνη στη μέση με χρυσή λεπτομέρεια ανήκει στον Sergio Hudson.

View this post on Instagram

A post shared by Shameless Podcast (@shamelesspodcast)

Lady Gaga

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της κι αυτή ήταν ακόμα μία. Δεν ήταν εντυπωσιακή μόνο με την ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου, αλλά και με το look της του οίκου Schiaparelli του Daniel Roseberry. Πρόκειται για ένα σύνολο με κυρίαρχα χρώματα το navy blue και το κόκκινο με το τελευταίο να βρίσκεται σε μια μοναδική φούστα με τους όγκους. Ωστόσο, τις εντυπώσεις κέρδισε η τεράστια καρφίτσα με το περιστέρι με το κλαδί ελιάς στο στόμα, το οποίο συμβολίζει την ειρήνη, όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Pop Kulture (@pop_and_kulture)

Jennifer Lopez

Πάντα στιλάτη και κομψή, η JLo επέλεξε ένα ολόλευκο σύνολο με παντελόνι, πουκάμισο με βολάν και λευκό πανωφόρι από τον οίκο Chanel. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε επίσης με κοσμήματα Chanel.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ορκωμοσία του Biden με συμβολικό χαρακτήρα που τράβηξαν τα βλέμματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα