Το συγκινητικό μήνυμα των Linkin Park στον Chester

19:14 24/7/2017 - Πηγή: iPop

Το συγκρότημα των Linkin Park με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον θάνατο του τραγουδιστή τους Chester Bennington.

Μεταξύ των άλλων, μιλούν για τον πόνο και το κενό που άφησε πίσω η απώλεια του. Τον ευχαριστούν που έκανε τη ζωή τους καλύτερη και για όλα αυτά που προσέφερε τόσα χρόνια.

Η ανάρτηση στο Facebook:

Αγαπητέ Chester,

Οι καρδιές μας έχουν

σπάσει. Τα κύματα της θλίψης και της άρνησης εξακολουθούν να κατακλύζουν την οικογένεια μας καθώς αντιμετωπίζουμε αυτό που συνέβη.

Έχεις αγγίξει τόσες πολλές ζωές, ίσως ακόμα περισσότερες απ’ ότι είχες συνειδητοποιήσει. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει μια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, απ’ όλο τον κόσμο. Η Talinda και η οικογένεια το εκτιμούν και θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος πως ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, γιος και πατέρας, η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ολόκληρη χωρίς εσένα.

Μιλώντας μαζί σου για τα επόμενα χρόνια, ο ενθουσιασμός σου ήταν μολυσματικός. Η απουσία σου άφησε ένα κενό που ποτέ δεν θα μπορέσει να γεμίσει- λείπει μια κουραστική, αστεία, φιλόδοξη, δημιουργική, ευγενική γενναιόδωρη φωνή στο δωμάτιο.

Προσπαθούμε να θυμηθούμε πως οι δαίμονες που σε πήραν μακριά από εμάς ήταν πάντα ένα μέρος της συμφωνίας. Μετά απ’ όλα, ήταν ο τρόπος που τραγούδησες γι’ αυτούς τους δαίμονες που έκανε τους πάντες πρώτα απ’ όλα να σ’ ερωτευτούν.

Χωρίς κανέναν φόβο τους άφησες εμφανείς και με αυτόν τον τρόπο μας έφερες κοντά και μας δίδαξες πως να είμαστε περισσότερο άνθρωποι.

Είχες την μεγαλύτερη καρδιά.
Η αγάπη μας για την παραγωγή και εκτέλεση της μουσικής είναι άσβεστη.
Καθώς δεν γνωρίζουμε ποια πορεία θα ακολουθήσει το μέλλον μας, γνωρίζουμε όμως ότι κάθε μια απ’ τις ζωές μας έγινε καλύτερη χάρη σε σένα. Ευχαριστούμε γι’ αυτό το δώρο. Σ’ αγαπάμε και μας λείπεις τόσο πολύ.

Μέχρι να σε ξαναδούμε,

LP

Dear Chester,Our hearts are broken. The shockwaves of grief and denial are still sweeping through our family as we…

Posted by Linkin Park on Montag, 24. Juli 2017

Ο Chester Bennington βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες στις 20 Ιουλίου.

The post Το συγκινητικό μήνυμα των Linkin Park στον Chester appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα