Το show της Victoria Secret σε αριθμούς! (και πολλές photos)

13:31 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Έμειναν 6 μέρες για το λαμπερό show της Victoria Secret, 6 μέρες για να βγουν τα αγγελάκια της γνωστής εταιρείας στο catwalk –το οποίο για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο- και εμείς είπαμε να σου μεταφράσουμε το show της Victoria Secret σε αριθμούς!

Το φετινό show της Victoria Secret θα έχει 6 θεματικές

ενότητες: Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girl, Fairy Tale, University of Pink και Angel Ball. Το περσινό opening theme, British Invasion, έδινε το hint πως φέτος το show θα ταξίδευε στο Λονδίνο!

Περίπου 50 μοντέλα έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους το φετινό show – ενώ πέρσι συμμετείχαν 40- αν και ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί!

Το φετινό show είναι μόλις το 4ο που λαμβάνει χώρα εκτός Νέας Υόρκης!

Το show γίνεται δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα, ώστε να είναι σίγουροι πως οι κάμερες καταγράφουν από όλες τις οπτικές γωνίες!

Τα αγγελάκια φτάνουν στο χώρο του show στις 10:00 για να ξεκινήσουν αν φτιάχνουν μαλλιά και make-up αν και το πρώτο show δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τις 16:00.

Το φετινό show θα είναι το πρώτο που θα έχει 2 Fantasy Bras, τα οποία θα φοράνε η Adriana Lima και η Alessandra Ambrosio. Το καθένα κοστίζει 2.000.000 δολάρια!

Η Lima και η Ambrosio έκαναν το ντεμπούτο του το 1999 και το 2000 αντίστοιχα, και θα είναι το 15ο show που θα περπατήσουν και οι δύο! Αυτό συνέβει καθώς η Lima δεν συμμετείχε στο show το 2009 καθώς είχε γεννήσει 4 μέρες πριν το show. (που να προλάβει σε 4 μέρες να είναι έτοιμη… αν ήταν καμία βδομαδούλα ακόμα όμως θα προλάβαινε!)

Το πιο ακριβό κομμάτι που φορέθηκε στην ιστορία των shows ήταν το 2000, το Fantasy Bras που φορούσε η Gisele Bündchen και κόστιζε 15.000.000 δολάρια.

Ο performer του show είναι το πιο καλά κρατημένο μυστικό και καμία εικασία δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδετε. Πέρσι η Taylor Swift, ήταν το μεγάλο μυστικό και κανείς δεν ξέρει ποιος θα την διαδεχθεί!

Διάφορα ζευγάρια έχουν βρεθεί στο catwalk της Victoria Secret ως μοντέλο και μουσικός performer – συμπεριλαμβανομένου της Heidi Klum και του τότε συζύγου της Seal, και της Anne V και του τότε συντρόφου της Adam Levine των Maroon 5 (ο οποίος σήμερα είναι παντρεμένος με ένα άλλο αγγελάκι, την Behati Prinsloo).

Το φετινό show θα παρουσιάσει περισσότερα κομμάτια από ότι του 2013, το οποίο σημαίνει πως θα υπάρχει ακόμα περισσότερη λάμψη στο Λονδίνο!

Κατά τη διάρκεια του 2011 Victoria Secret show, η Alessandra Ambrosio φόρεσε τα πιο βαριά φτερά που φτιάχτηκαν, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της !

Αν και το πρώτο show ήταν πριν 20 χρόνια -το 1995- το show έκανε ένα διάλειμμα το 2004 όπου αντικαταστάθηκε το catwalk event μ ένα tour στο οποίο συμμετείχαν μόνο 5 αγγελάκια: η Alessandra Ambrosio, η Tyra Banks, η Gisele Bündchen, η Heidi Klum και η Adriana Lima.

Αρκετά είναι τα αγγελάκια που περπάτησαν στο catwalk αμέσως μετά την γέννηση του παιδιού τους (τι σου λέγαμε παραπάνω;;;;) συμπεριλαμβανομένου της Heidi Klum (5 εβδομάδες), της Adriana Lima (8 εβδομάδες) και της Alessandra Ambrosio (11 βδομάδες).

Το κοινο φέτος θα είναι αυξημένο, καθώς το Earls Court Exhibition Centre, χωράει πάνω από 20.000 άτομα, συγκριτικά με το Lexington Avenue Armoury στη Νέα Υόρκη, όπου έγιναν τα τελευταία 4 four όπου χωρούσαν περίπου 5.000 άτομα!

Οι Βρετανίδες Jourdan Dunn και Lily Donaldson θα υποδέχονται τις συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο μαζί με την Λονδρέζα Cara Delevingne –αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο show είναι: Maud Welzen, Shanina Shaik, Elsa Hosk, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Barbara Fialho, Josephine Skriver, Devon Windsor, Jac Jagaciak, Bregje Heinen, Eniko Mihalik, Maria Borges και Kelly Gale αλλά και αρκετές νεοφερμένες όπως Blanca Padilla, Romee Strijd, Imaan Hammam, Grace Mahary και Daniela Braga. Τα ήδη διάσημα αγγελάκια Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes και Behati Prinsloo θα περπατήσουν επίσης στο catwalk.

Ενάντια στις φήμες, η Kendall Jenner δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα βρεθεί στο φετινό show.

Photos: Getty/ VS/Instagram/ PA Photos/ Rex Features

The post Το show της Victoria Secret σε αριθμούς! (και πολλές photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα