Το Σάββατο η πρώτη επικοινωνία Trump- Putin

08:06 27/1/2017 - Πηγή: iPop

Αύριο, Σάββατο, θα γίνει η πρώτη επαφή του Trump με τον Putin από τότε που ο πρώτος ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το CNN, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχου της αμερικανικής Κυβέρνησης, ο Donald Trump θα έχει το Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του,

Vladimir Putin.

Πρόκειται για την πρώτη επικοινωνία των δύο ανδρών μετά την ανάληψη των καθηκόντων απ’ τον Trump, ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως το τι θα συζητήσουν οι δύο άνδρες, οι οποίοι μοιράζονται σε πολλά ζητήματα κοινές πεποιθήσεις.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η Theresa May, η οποία θα έχει σήμερα, Παρασκευή, συνάντηση με τον D. Trump, προειδοποίησε την Πέμπτη την αμερικανική Κυβέρνηση για τον Putin:

Όταν μιλάμε για τη Ρωσία, είναι συνετό να μιμούμαστε το παράδειγμα του προέδρου Reagan, ο οποίος στις διαπραγματεύσεις του με τον τότε Ρώσο ομόλογό του, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, εφάρμοζε την παροιμία «εμπιστέψου, αλλά επαλήθευε». Όσον αφορά τον πρόεδρο Πούτιν, η συμβουλή μου είναι συνεργαστείτε, αλλά προσέχετε

The post Το Σάββατο η πρώτη επικοινωνία Trump- Putin appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα