Το reunion λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και οι εκπλήξεις που περίμεναν τους παίκτες- Δεν πίστευαν στα μάτια τους Διονύσης και Μαργαρίτα

11:05 9/6/2021 - Πηγή: iPop

Μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους δύο φιναλίστ στην κουζίνα του διαγωνισμού. Με τι ήρθαν αντιμέτωποι και τι είδους δοκιμασία τους περίμενε;

Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή πλησιάζει με την Μαργαρίτη και τον Διονύση να διεκδικούν τον τίτλο. Οι δύο παίκτες έφτασαν στην κουζίνα του MasterChef και η δοκιμασία στην οποία έπρεπε να ανταπεξέλθουν ήταν να δημιουργήσουν ένα δικό τους μενού για τους τρεις κριτές.

Όμως, όπως σε όλο το ταξίδι δεν ήταν μόνοι τους, έτσι και κατά τη δοκιμασία αυτοί

πάλι δεν ήταν μόνοι τους. Οι παλιοί τους συμπαίκτες που αποχώρισαν νωρίτερα από τον διαγωνισμό βρέθηκαν και πάλι εκεί, και πιο συγκεκριμένα στον εξώστη, για να τους εμψυχώσουν και να τους δώσουν δύναμη. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ανούς, η οποία έγινε ζευγάρι με τον Διονύση μέσα στον διαγωνισμό.

Οι δύο παίκτες τα “έχασαν” αντικρίζοντας όχι μόνο τους παλιούς του συμπαίκτες, αλλά και αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία βρέθηκαν επίσης δίπλα τους. Οι γονείς του Διονύση ήταν και αυτοί εκεί, στο πλατό του MasterChef με τον παίκτη να έχει να τους δει πεντέμισι μήνες περίπου.

«Η μάνα μου και ο πατέρας μου είναι τα πάντα! Ό,τι αφορά το φαγητό είναι η μάνα μου και ό,τι αφορά το πώς μπορώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος και το τι βιώματα παίρνω είναι ο πατέρας μου» είπε συγκινημένος στην κάμερα του διαγωνισμού ο Διονύσης Σαρακίνης.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε και την Μαργαρίτα λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη δοκιμασία. Στην κουζίνα του ριάλιτι μπήκε ο σύντροφός της, Χρήστος, ο οποίος αποκάλυψε ότι του έλειψαν μεταξύ άλλων τα φασολάκια που φτιάχνει η κοπέλα του.

Όμως, οι χαρές για την παίκτρια δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη γύρισε να κοιτάξει την πόρτα πίσω της, δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια της! Ήταν η μητέρα της στης οποίας την αγκαλιά έτρεξε με πολλή αγάπη καθώς είχε να την ανταμώσει για περισσότερα από τρία χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα στέγνωσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα λίγο! Έχω να την δω την μαμά μου τρία χρόνια και από τη χαρά μου όλα τα συναισθήματα έσβησαν. Δεν ήθελα να έρθω με μια λυπητερή ιστορία στο MasterChef για να με αγαπήσει ο κόσμος. Ήθελα να δουν τον πραγματικό μου εαυτό. Τα δύσκολα και τα άσχημα δεν ήθελα να τα δείξω. Ας τα αφήσουμε αυτά τα συγκινητικά» είπε η Μαργαρίτα στην κάμερα του MasterChef.

Δες το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης με τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5:

MasterChef: Το τριπλό πιάτο αντιγραφής που δυσκόλεψε τη Μαργαρίτα και τον Διονύση μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Το reunion λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και οι εκπλήξεις που περίμεναν τους παίκτες- Δεν πίστευαν στα μάτια τους Διονύσης και Μαργαρίτα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα